Radana Labajová, která se proslavila jako členka dívčí skupiny Holki, je stále neskutečně rajcovní. Přestože má „na krku“ již čtyři křížky a je maminkou synka Theodora, jenž v prosinci oslaví své 14. narozeniny, pyšní se postavou, jakou by jí mohly závidět i dívky o generaci mladší. A nemá problém ani trochu provokovat v upjatém internetovém světě tím, že ji tak trochu ukáže svým fanouškům. Důkazem toho budiž jedna z jejích posledních fotografií, co slavná zpěvačka zveřejnila na svém instagramovém účtu. 

Na té je Radana vyfocena zezadu, pózující zabalená v ručníku. A je více než zřejmé, že na sobě nemá vůbec nic jiného... Jak ostatně naznačuje popisek, má za sebou návštěvu bazénu. Tento smyslný snímek částečně odhaluje její ňadro - a přitom nepůsobí nijak lacině, jak tomu bývá u jiných s gustem se obnažujících celebrit, které nejspíš ani nemusíme jmenovat. Je to více než jen sexy obrázek, je to výraz svobody a sebejistoty této umělkyně z uskupení, kterému se říkalo  „české Spice Girls“. Stále dokáží zaujmout a překvapit. 

Video
Video se připravuje ...

Máme rádi Česko: Only You v podání Jakuba Prachaře! 

Radana se zřejmě drží okřídleného hesla „když to máš, tak to ukaž“. Rozhodně se totiž nemá za co stydět - přestože se i tak potýká s kritikou. Již před časem všem šťouralům vzkázala: „Na zprávy ‚jsi vychrtlá, měla bys jíst' vám kašlu. Jsem zkrátka, jaká jsem, a taková se mám ráda. Zrzavá, pihovatá, hubená s křivými malíčky na nohou.“ Tím dala jasně najevo, že ji nějaké negativní komentáře vůbec nezraňují - a co více, ani ji neodradí od přidávání podobných momentek na sociální sítě. A to je rozhodně dobře!

Mimochodem, když jsme u těch devadesátek, v pátek 22. září si na tuto dobu mohli televizní diváci zavzpomínat nejenom se skupinou Holki, ale i Lunetic v pořadu Máme rádi Česko ve 20,15. Tam se tyto dvě kapely totiž utkaly ve vědomostní soutěži. Na rozdíl od kdysi dívčí skupiny, co stále vystupuje a vizuálně se tyto dámy prakticky nezměnily (možná naopak, vypadají ještě lépe než před lety...), s Luneticem je to trochu jinak.

Přestože Aleš Lehký (44) televizním divákům z očí nezmizel a Vašek Jelínek (45) zřejmě nestárne, David Škach (47) je po letech, kdy sešel z očí, téměř k nepoznání. Jejich sestavu pak doplní místo „problémového“ Martina Kociána (46) Jakub Prachař (40). Pro ty, co se nestihli před pár dny dívat na FTV Primu, nabízíme k nahlédnutí naši galerii...

Fotogalerie
65 fotografií