Bývalá Disney hvězdička Bella Thorneová rozhodně nepatří mezi stydlivky. Možná spíše naopak, někdy to skoro vypadá, že je pro ni od dob, kdy se trhla od giganta s „mickeymausíma“ ušima, „stud“ docela neznámým slovem. Plní sociální sítě rajcovními momentkami a svůj OnlyFans účet ještě mnohem odvážnějšími záběry. Zkrátka před svými fanoušky rozhodně už nemá (téměř) žádná tajemství. Proto tak, jak se objeví ve snímku Rumble Through the Dark, už snad ani nikoho nezaskočí.

Drsný příběh odehrávající se v temné krajině delty Mississippi, kde se někdejší zápasník v kleci, jehož si zahrál uznávaný herec Aaron Eckhart (55), snaží splatit své dluhy v posledním zoufalém pokusu zachránit rodinný dům své umírající pěstounky, jí předepisuje roli jako šitou na tělo. V tomto filmu je totiž striptérkou. Ovšem to, jak to v některých scénách rozjede, i tak bez přehánění bere dech.

Video
Video se připravuje ...

Bella Thorne na červeném koberci Youtube.com

Při pohledu na její štíhlé, notně potetované tělíčko (které v reálu zase až tak moc ozdobené malůvkami do kůže není) v sexy prádle s obnaženými ňadry, jejichž bradavky zakrývají jenom třpytivé kamínky, se jistě nejeden divák jaksepatří zapotí.

A pohybové nadání má v krvi stejně jako exhibicionismus - předtím, než se pustila do natáčení pornografického snímku Her & Him s BDSM tematikou, který režírovala, patřila mezi dětské seriálové herečky...

Fotogalerie
55 fotografií