Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Miss Moskva a exmanželka sultána se nakazila? Kráska byla na testech, mluví ale tajemně

Autor: Darina Jíchová - 
27. listopadu 2020
05:30

Ruská exmodelka, někdejší Miss Moskva a exmanželka malajsijského sultána Muhammada V. (51) Oksana Vojevodinová (28) na svém instagramu přiznala, že se nakazila koronavirem. Od její pohádkové svatby v Moskvě s tehdejším králem konzervativní Malajsie letos uběhly dva roky, po opulentním obřadu ale následoval rychlý krach vztahu i manželství. Muhammad V. kvůli sňatku s Ruskou musel jako vůbec první malajsijský král abdikovat, s Vojevodinovou má syna, své otcovství ale nepotvrdil. Ruska a hlavně její instagramový profil je trnem v oku malajsijskému královskému i sultánskému paláci, zvláště protože Ruska sdílí záběry ze soukromého života se sultánem.

Vojevodinová je na svých sociálních sítích velmi aktivní, kromě instagramu má i vlastní YouTube kanál, kde sdílí hlavně rady spojené s módou a líčením. Asi největší pozornosti, doma i ve světě, se exmodelce dostalo letos v únoru, kdy podala exkluzivní rozhovor stanici První kanál. Odtajnila tam nejen, jak se s malajsijským sultánem seznámila, ale také zmínila konfrontaci s jeho druhou manželkou, Češkou Dianou.

Oficiálně byl Muhammad před Vojevodinovou ženatý jen jednou, a to s Tengku Zubaidah Binti Tengku Nuruddin, která stejně jako on pochází z jednoho z malajsijských královských rodů. Jediné informace známé o druhé české manželce pocházejí od Vojevodinové, ta tvrdí, že se pár bral v roce 2010.

Ruska Oksana Vojevodinová, bývalá manželka malajsijského sultána Muhammada V. Ruska Oksana Vojevodinová, bývalá manželka malajsijského sultána Muhammada V. | Instagram Oksany Vojevodinové/Rihany Petry

První test na koronavirus měla negativní

S počátkem pandemie koronaviru, který způsobuje nemoc covid-19, Vojevodinová své fanoušky okamžitě začala vyzývat, aby nosili roušku, dbali o sebe, případně se odebrali do izolace. Svůj profil ale sama dál plnila snímky z různých focení, kterých se účastní. Ruska se nicméně koronaviru skutečně bála a při prvních náznacích, že by se mohla nakazit, šla okamžitě na testy. Na jaře na sobě pozorovala kašel a bolest v krku, testy na koronavirus ale měla negativní.

Tento týden však přiznala, že nemoc skutečně prodělala. „Tak jsem získala ten nezapomenutelný zážitek s příznaky koronaviru, doufám, že mi tato pojistka vydrží až do léta,“ napsala Vojedinová na svém instagramu, v komentářích následně potvrdila, že skutečně nemocí prošla, nyní už je ale zdravá. Na dotazy fanoušků, kdy byla nemocná a jak u ní koronavirus probíhal, neodpověděla. Nenapovídají tomu ani žádné její sdílené fotky. Zmínila se o tom, že počátkem září byla v karanténě.

Miss Moskvě chybí cestování

Vojevodinová vychovává ročního syna Leona, žije střídavě v Rusku a v zahraničí, v říjnu se účastnila soutěže o ruskou královnu krásy, tentokrát ale jako porotkyně. Na pandemii ji nejvíce zasáhla omezení či úplný zákaz cestování, chyběly jí hlavně její oblíbené zahraniční destinace jako Londýn, Dubaj nebo Řím.

Video  Méně sexu i masturbace. Podle sexuoložky Češi trpí chronickým stresem, koronavirový babyboom se nekoná  - Pavlína Horáková, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa