Vraťte se do minulosti v přístavu Port Rashid

Nechte na sebe dýchnout atmosféru minulého století a luxusu a navštivte zrekonstruovanou světoznámou zaoceánskou loď Queen Elizabeth v přístavu Port Rashid. Ta dnes sice slouží jako hotel a restaurace, ale díky citlivé přestavbě si zachovala řadu originálních prvků a vybavení, včetně nábytku a doplňků, které dokonale umocňují už tak mimořádný zážitek. Pokud milujte tanec, budete doslova uchváceni obrovským tanečním sálem, který patří mezi nejstylovější společenské prostory ve městě.

Autor: Shutterstock

Dechberoucí představení La Perle by Dragone  

Patříte mezi milovníky kultury? Pak by vás určitě neměla minout první stálá divadelní show regionu La Perle by Dragone. Hlavní sál s kapacitou 1 300 sedadel je konstruován tak, aby si všichni diváci odnášeli ten nejintenzivnější zážitek. Je tu třeba ultramoderní vodní scéna, která se dokáže okamžitě zaplnit 2,7 milionu litrů vody a zase se podle potřeby proměnit v suché jeviště. Navíc, show se neustále mění a rozrůstá, takže se vám nemůže stát, že uvidíte dvakrát stejné představení.

Pro milovníky adrenalinu je tu XDubai Slingshot  

Láká vás dobrodružství? Pak zamiřte na pláž Kite Beach a vyzkoušejte XDubai Slingshot. A na co se můžete těšit? Nejdříve budete zavěšeni čtyři metry nad zemí, pak jako v praku nataženi do vzdálenosti 40 metrů a vystřeleni rychlostí až 100 km/h s přetížením 4 G – čtyřnásobkem působení gravitační síly. Nejrychlejší prak v regionu je příslibem bezkonkurenčního návalu adrenalinu!

Autor: Shutterstock

Dubaj z výšky nabízí nezapomenutelný zážitek

Užijte si to nejlepší z moderny a historie s dokonalým výhledem z nové budovy Dubai Frame. 150 metrů vysoká stavba tvoří doslova rám pro siluetu města s mrakodrapy v centru, moderními obytnými budovami na straně jedné a rušnými starými čtvrtěmi Deira a Karama na straně druhé. Vše podtrhuje panoramatický výhled z mostu, spojujícího obě věže 93 m nad zemí, a s ním i nádherné kontrasty města.

Do Dubaje pohodlně s flydubai

S kým jiným letět do Dubaje než leteckou společností flydubai. Tato letecká společnost létá z Letiště Praha do Dubaje denně po celý rok, takže je jen na vás, který den v týdnu si pro svou dovolenou zvolíte. Tak na co ještě čekáte!