Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lesbická matka s milenkou ubodaly syna (†9): Před smrtí mu uřízly penis a varlata!

Autor: shp - 
18. června 2019
20:29

Chudák chlapeček. Rhuan Maycon da Silva Castro (†9) se neprovinil vůbec ničím. Jenže stačilo, že se narodil. Kvůli tomu, že hochova matka nenávidí jeho otce, musel trpět a pak zemřít. Z toho, co se malému Brazilci stalo, se člověku svírá hrdlo a chce plakat. Tohle není případ, o kterém by si měli číst lidé se slabší povahou.

Krkavčí matka Rosana Auri da Silva Cândido (29) a její lesbická milenka Kacyla Pryscila Santiago Damasceno Pessoa (28) pláchly z brazilského města Goiânia asi před pěti lety. Obě si vzaly s sebou dítě z předchozího vztahu - Rosana svého syna Rhuana a Kacyla dceru (8).

Chtěla mu prý vytvořit v těle vaginu

Mohly spolu žít šťastným životem, jenže zlost rozdmýchávala v Rosaně nenávist sužující její duši. Chlapečkův otec jí prý společně s jeho dědečkem v minulosti bili. Partnerky se proto rozhodly k opovrženíhodnému činu. Ze všeho nejdřív chlapci před rokem uřízly penis i varlata.

Matka se přiznala, že chtěla synovi vytvořit v těle vaginu. „Stehy jsem udělala se základními materiály a vyhnula jsem se infekci procedurou, kterou jsem si vyhledala na internetu,“ řekla prý vyšetřovatelům podle Daily Mailu. Jenže vykastrování a mrzačení dítěte ženám nestačilo.

Pomsta otci a prarodičům

Aby se pomstily chlapcově otci a jeho prarodičům, rozhodly se, že dítě zabijí. Rhuana zavraždily 31. května, když spal. Pitva odhalila, že dítě bylo bodnuto celkem jedenáctkrát, z toho dvakrát do srdce. Na tělíčku byly taktéž nalezeny stopy popálenin od ohně.

Ženy na policii vypověděly, že zatímco milenka držela chlapce s látkou nasáklou acetonem pod nosem, matka bodala nožem. Hrozivý čin viděla z vedlejšího pokoje dcera Kacyly. Strážci zákona později uvedli, že právě ona a její svědectví vedly k rozklíčování brutálního případu.

Mrtvolku chtěly spálit

Kruté ženy po vraždě umístily tělíčko hocha na gril a zapálily ho. Jenže zápach z kouře byl tak odporný, že mrtvolku rozsekaly a ostatky umístily do kufru a dvou batohů. „Ona chtěla usmažit veškerou kůži, odsekat maso a hodit ho do záchodu. Kosti měly být rozdrceny, takže by zmizely,“ prohlásila milenka.

Ženy byly obviněny z vraždy, mučení, ukrývání těla, těžkého ublížení na zdraví a manipulace s místem činu. Za jejích odporné činy jim hrozí až 57 let ve vězení. Jak matka, tak její milenka se již policii k hrůzným činům přiznaly. 

Musel trpět kvůli nenávisti matky

Matka řekla, že chlapec byl zdrojem všech problémů. Spojovala ho s otcem, který se k ní choval špatně. Společně ho plánovaly zabít a začít bez něj (chlapce) nový život,“ prohlásil vrchní vyšetřovatel Guilherme Sousa Melo webu Correio Braziliense.

Lubomír Babáček ( 24. října 2019 02:42 )

Dnešní svět, kterému vládnou všelijaké levičácké demokracie, liberální, sluníčkářské a další (h)různé zvrácené spolky a nesmyslná korektnost, obrací lidskou morálku a její tradiční a základní hodnoty zcela naruby. Ti budou urputně uplatňovat svoje bizarní zrůdnosti do tak obludných rozměrů, že další a příští generace bude díky této demagogii a vymýváním mozků zcela zasažena a lidstvo bude jedno pasívní stádo pitomého skotu, které bude už pouze degenerovat a tudíž i snadno ovladatelné.
Takže, ať mají dva tatínci, nebo dvě maminky co nejvíce dětí, aby ten budoucí, super LGBT svět byl opravdovým pravým rájem na Zemi a děkuji Bohu, že jsem již ve věku, kdy se tohoto "štěstí" nedožiji.

Paul Katzchen ( 22. července 2019 20:25 )

Proč má žít někdo, mít výsadu života,kdo jinému vezme život, to prostě rozum normálního jedince nebere! Kdo a jakým pravém, vytvořil a nechal zavést tenhle stupidní postoj k lidskému životu, životu bez ceny?! Dokud budu žít, tak se stímhle antihumáním kodexem nestotožním, s žádným kodexem co vede k potlačení spravedlnosti.

PPP150W ( 19. června 2019 23:48 )

Jediná alternativa, trest smrti

PPP150W ( 19. června 2019 23:46 )

To jsou především blbové, jako jste vy.

hera ( 19. června 2019 14:53 )

Jsou to zvrhlé existence ďábla v lidském těle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání