Ronald Reagan Minuteman site, jak se toto místo nazývá, se nachází uprostřed sójových a pšeničných polí ve východní části severní Dakoty a vypadá téměř stejně jako v roce 1997, kdy bylo ještě aktivní. Bývalé obytné prostory jsou budovy, které stojí téměř 20 metrů nad podzemním řídícím centrem, mají stále původní kuchyňské zařízení, televizory, kulečníkový stůl nebo časopisy. Obytná část má sedm pokojů včetně kanceláře, kuchyň, jídelnu, posilovnu a hernu.

Návštěvníci mohou navštívit rovněž podzemní část a prohlédnout si místo, ve kterém důstojníci leteckých sil čekali na možný jaderný útok. Je zde nákladní výtah, který pojme najednou až 30 návštěvníků a vyveze je do dvou místností, které nápadně připomínají železniční tunely, podzemní vzduch je tu cítit po naftě a na podlaze jsou skvrny od lepkavé hydraulické kapaliny. V jedné z těchto místností jsou generátory a klimatizace k ochlazování celého zařízení. Druhá místnost byla určená pro důstojníky, kteří sloužili 24-hodinovou směnu, kdy jeden z důstojníků spal a druhý sloužil.

Tato nová turistická atrakce byla zpřístupněna letos od 13. července 2009. Do 30. září jsou dvě prohlídky s odborným výkladem denně od 9:00 a od 13:30. Od 1. 10. do 30. 4. 2010 je pouze jedna prohlídka denně včetně odborného výkladu, a to od 10:00. Vstupné je zdarma - tzn. neplatí se za prohlídku s průvodcem.