Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyrazte s Fortunou na dovolenou do Karibiku

 (Autor: Fortuna)
20. března 2014
12:47
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Zima je už za námi a jaro klepe na dveře. Pomalu začíná doba plánování letní dovolené. Už víte, kam pojedete za odpočinkem? Že nikam? Nemáte na to peníze?

Představte si rodinnou dovolenou v 5 hvězdičkovém hotelu na nádherném ostrově Santorini s all-inclusive. Nebo byste raději vyrazili jen ve dvou na romantický výlet do Karibiku? Nic není nemožné a bude vás to stát minimum!

Kupte si nový stírací los Divy světa od Fortuny za 100 korun s hlavní výhrou 6 000 000! Pokud si na losu nesetřete žádnou výhru, stále můžete ve Druhé šanci vyhrát dovolenou za 100 000 korun dle vlastního výběru! Proč se nepodívat na Mexické pyramidy zblízka? Nebo se projděte osobně po Velké Čínské zdi či navštivte Rio de Janeiro s jeho pověstnou sochou Krista Spasitele.

Foto:  Fortuna

Pro účast v losování o zájezd dle vlastního výběru za 100 000 korun sledujte návod na www.stiracilosy.cz. Registrujte své losy do losování Druhá šance, a pak už jen čekejte na výhru. První losování proběhne již v pondělí 24. 3. a další už 28. 4. Celkem se hraje o 12 zájezdů dle vlastního výběru od společnosti FIRO-tour.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině