Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Marihuanový skandál Jiřího Krampola

 (Autor: Miloš Schmiedberger)
22. října 2013
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Na páteční premiéře filmu Kameňák 4 bylo zkrátka veselo. S informací přišel jako první server extra.cz. Ještě aby ne, když se večírku zúčastnil samotný Pavel Novotný, guru tohoto serveru. 

Kdo však ví, jestli si párkrát nepotáhl i Pavel, když po večírku ukazoval svůj holý zadek na všechny zúčastněné. Asi se nutně potřeboval pochlubit, jak za poslední dobu zhubl.

Večírku se zúčastnila spousta známých osobností a mezi nimi i známý bavič Jiří Krampol, který se i ve svém věku sedmsedesáti pěti let drží v záviděníhodné kondici a poslední dobou úspěšně připravuje svou staronovou show Krampo voloviny na televizi Relax.

Foto:  Miloš Schmiedberger

Bezprostředně před premiérou se dozvěděl smutnou historku o tom, že se jeho dobrý kamarád Bob Klepl, nemůže zúčastnit pondělního natáčení dalšího dílu Krampo volovin. Celý večer tak na rychlo sháněl náhradu pro další natáčecí den, kterou našel ve Vildovi Čokovi.

Celý natáčecí den, ještě ve společnosti Sandry Pogodové, proběhl bez dalších komplikací. Jak řekl sám Jiří Krampol: „Bobovi přeje všechno nejlepší a hlavně brzké uzdravení! Účast na natáčení mu určitě neprominu a bude se na něj těšit, až bude zase zpátky a vitální.“

Foto:  Miloš Schmiedberger

Jiří Krampol je v první řadě milovník červeného vína, když se však všichni kolegové z branže pustili do voňavé ubalené cigarety s omamnou vůní, řekl si, proč ne? Nejsem ještě přece tak starý, abych to nemohl alespoň jednou za život vyzkoušet!

Všichni v jeho věku by si z něj měli vzít ponaučení a uvědomit si, že po sedmdesátce život ještě nekončí. Naopak, v dobách, kdy se uvažuje o legalizaci marihuany, rozhodně nejde o skandální jednání.

Foto:  Miloš Schmiedberger

Staronový pořad s báječným Jirkou Krampolem - Krampo voloviny, můžete sledovat každý týden v sobotu, v pravidelném čase od 20,15 na televizi Relax.