Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Putin je impotent, tepe seriál South Park do válkychtivého prezidenta

Autor: Ladislav Leimer - 
11. března 2022
11:15

Proč je ruský prezident Vladimir Putin (69) tak agresivní, že musel rozkázat svým vojskům zaútočit na Ukrajinu? Touto otázkou se zabývali američtí komikové, animátoři a režiséři Trey Parker a Matt Stone. Ve svém nejslavnějším díle – seriálu South Park – vylíčili hlavu Ruska jako impotenta.

Seriál South Park si nebere servítky s ničím ani nikým. I když se může zdát na první pohled, že jde o hloupost založenou na pubescentním fekálním humoru, opak je pravdou. Za čtvrtstoletí existence ukázali Trey Parker a Matt Stone, že se ve svém politicky nekorektním díle zabývají zajímavě i aktuálními tématy. Sprostě, ale rozhodně ne scestně.

Záchvat nostalgie

Ve čtvrtém díle 25. řady seriálu nazvaném Back to the Cold War (Zpátky do studené války) si vzali na paškál samotného Vladimira Putina, který před více než dvěma týdny rozkázal svým vojskům, aby zaútočila na Ukrajinu. Ruský prezident je v něm vylíčen jako starý muž, kterého zachvátily vzpomínky natolik, že začal bláznit.

Ve své pracovně je spatřen, jak polonahý tancuje na hit 80. let Frankie Goes To Hollywood – Two Tribes. Ten má přitom protiválečný text. Putinovi podřízení mluví o tom, jak mu není v poslední době dobře, protože ho zachvátila nostalgie. Důvod, proč se tak stalo, je velmi prostý. Za jeho odhalením stojí moudrá paní Mackeyová.

Penis už Putinovi nefunguje jako dřív

Naprosto stejné chování totiž popadlo i jejího syna – školního poradce pana Mackeyho. Jak vyjde najevo, jeho i Putina sužuje to, že jejich „p*ro už nefunguje tak jako dřív.“ To ale není důvod k tomu, aby se z hlavy Ruska stal agresivní stařec. Jak je vidět, tvůrci South Parku nelení a jsou schopni rychle a humorně reagovat na světové dění.

21:13
Dnes

Ruské rakety zasáhly budovu Oděské právnické akademie. Podívejte se na novou fotografii z dnešního útoku.

20:51
Dnes

Při útoku na Oděsu zahynuly tři ženy a jeden muž, uvedl starosta města Hennadij Truchanov na sociální síti Telegram. Šéf oblastní správy Oleh Kiper, který dříve informoval o dvou obětech a osmi raněných, potvrdil čtyři mrtvé a 28 zraněných, včetně dvou dětí a těhotné ženy. Čtyři ranění jsou v kritickém stavu, o jejich životy bojují lékaři, dodal.

19:43
Dnes

Čtyřiapadesátiletý důstojník německé armády se dnes u soudu přiznal, že Rusku coby špion poskytoval vojenské informace. Přiměl ho k tomu prý strach z jaderné eskalace ve válce na Ukrajině, řekl podle agentury DPA v první den svého procesu před vrchním zemským soudem v Düsseldorfu.

Zobrazit celý online

Video  Letecké záběry invaze a ruské tanky z dronu: Takhle postupuje Putin na Kyjev.  - Reuters
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa