Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Sexy maminka se nebojí kontroverzního oblečení: Budou ti šikanovat syna, vzkazují moralisté

Autor: rix - 
29. června 2021
22:39

Charlie Hayes se nebojí odvážného oblečení a ráda se svým stylem prezentuje na Instagramu. To ale není po chuti tradičnějším lidem. Ti ji osočují z toho, že je špatná matka a vyhrožují jí, že její syn bude kvůli jejímu vzhledu šikanován. Charlie ale vzdoruje. Myslí si, že je o jejího syna skvěle postaráno a na vzhledu nezáleží. 

Spoustu nenávisti schytává maminka z Británie Charlie Hayes. A to především kvůli svému kontroverznímu oblékání. Mezi nadávkami jí lidé upozorňují, že její maličký syn bude kvůli jejímu stylu ve škole šikanován. „Nemusíte se konvenčně oblékat, abyste byli skvělým rodičem,“ oponovala Charlie pro Dailystar

Ta se alternativně obléká už od jedenácti let. V jejím šatníku nechybí krátké šaty nebo vysoké podpatky. Influencerka přiznává, že často musí čelit nenávistným pohledům od ostatních maminek. Když už není venku, komentáře si musí číst na sociálních sítích. „Oblékej se jako matka,“ píšou jí nesouhlasně. 

Avšak vzdorná maminka říká, že její tříletý syn Jasper Hayes její styl zbožňuje. „Četla jsem hodně podivných komentářů. Někteří mi dokonce psali, že můj syn bude kvůli mému vzhledu ve škole šikanován,“ řekla matka. „Jsem dobrá maminka, nemusím se oblékat tradičně, abych mohla být dobrou mámou,“ vysvětlila. 

„Můj styl má v sobě hodně undergroundových vlivů, stal se pro mě jakousi uměleckou formou,“ vysvětlila a přiznala, že nikdy nesundá z nohou vysoké platformy. „Lidé, kteří mě osočují, pocházejí ze staré školy, ale je rok 2021 a tato tradiční očekávání už jsou zastaralá,“ myslí si Charlie. Je přesvědčená o tom, že její syn je šťastný a potom nejsou žádné poznámky k oblékání důležité. „Já a Jasper jsme si opravdu blízcí, jsme jako nejlepší kamarádi,“ dodala. 

Vlastní rodiče Charlie podporují. Byli původně přesvědčeni, že je to „jen fáze“, nyní jsou hrdí na svou sebevědomou dceru, která jim dokonce ráda posílá fotky svého alternativního vzhledu. Stojí z ní i její dvacetiletý přítel Sam. 

„Přítel můj styl také miluje, akorát mě neustále přesvědčuje, abych prodala nějaké boty, jelikož si myslí, že převzaly vládu nad domem,“ vtipkovala. 

Video  Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla.  - Instagram
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi