Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Teprve 11letá holčička porodila! Stala se nejmladší mámou ve Velké Británii!

Autor: yks - 
27. června 2021
15:16

Obrovský šok a překvapení zažili rodiče teprve 11leté dívky, která v červnu ve Velké Británii porodila miminko. Stala se tak nejmladší mámou, která na britských ostrovech přivedla na svět dítě. Došlo k tomu po 30. týdnu těhotenství a dětská máma a její potomek jsou v pořádku. Její případ nicméně vyšetřuje sociálka a také policie.

Rodina ani nikdo jiný neměl tušení o tom, že teprve 11letá holčička má ve svém lůně nový život. Přišlo se na to až před porodem a jak píše britský The Sun s odvoláním na člena rodiny, pro všechny to byl pořádný šok.

„Je nyní v péči specialistů, hlavně, že ona i její miminko jsou v pořádku. Je otázka, proč to lidé v jejím okolí nevěděli, hlavně, to je velmi znepokojivé,“ domnívá se uvedený zdroj.

Jak The Sun rovněž uvedl, dívka se tak stala nejmladší známou mámou v historii Británie. Dosavadní primát držela Tressa Midleonová, která porodila ve 12 letech. Jak pro deník uvedla lékařka Carol Cooperová, děti jsou v současnosti lépe živené a puberta u nich nastupuje dříve, těhotenství v takto útlém věku s sebou přináší řadu možných komplikací, včetně nízké porodní váhy, preeklampsie, předčasného porodu a řady infekcí.

Případem se kromě úřadu sociální péče zabývá rovněž policie.

ANO_nam_bude_lip ( 27. června 2021 20:12 )

ANO bude mít o jednoho voliče (voličku) víc.

y1xcvbnm ( 27. června 2021 19:31 )

taky mě to napadlo , nějaké Lolitky

Heil_Babisch ( 27. června 2021 17:56 )

To by byl rasizmus.

Zobrazit celou diskusi