Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je cvalík: Mladičká maminka porodila obří miminko, během těhotenství jí krvácelo i břicho!

Autor: rix - 
3. května 2021
13:00

Bezmála šest kilo! Tolik vážilo při narození miminko jednadvacetileté Andy Cumberlandové z Astonu v Oxfordshire. Její břicho vyrostlo do takových rozměrů, že si lékaři mysleli, že půjde o dvojčata. Velké břicho ale přináší i velké problémy.

Dcera Emilia, jak ji matka pojmenovala, si dělala v břiše pořádný prostor. Břicho, které Andy měla, udivovalo okolí. Když mělo dojít k porodu, prvorodička už dva týdny přenášela. Její porod trval bezmála dvacet čtyři hodin a miminko nakonec přišlo na svět císařským řezem.

„Lékaři si během těhotenství mysleli, že jde o dvojčata,“ říká pro deník Dailymail Andy. Ačkoli na ultrazvuku bylo vždy jen jedno dítě, lékaři si tak stáli za svým, že i matka začala věřit, že bude mít dvě ratolesti. „Chodívali jsme s mým břichem do supermarketů a hráli takovou hru. Schválně, jestli bude mít někdo narážku na mé břicho. A vždy tomu tak bylo,“ vtipkuje hrdá máma.

Když dítě přišlo na svět, lékaři se prý pousmáli. Tohle nečekali, pouze jedno velké mimino.

„Byli jsme nakonec rádi, že se jedná jen o jedno dítě a že je zdravé,“ vysvětluje Britka. Dále upozorňuje, že veškeré oblečení, které si pro dceru v porodnici přichystali, jí samozřejmě bylo malé. „V nemocnici byla celebritou, sestřičky se s ní fotily,“ poukazuje Andy na to, jaký ohlas její dcera vyvolala.

Zmiňuje ale i stinnou stránku takto velikého dítěte. Když byla Andy ještě těhotná, musela strpět veliké bolesti. Kůže není tak elastická. Začaly se jí dělat veliké strie a ty se při větší námaze začínaly trhat a krvácet.

Lucie Hanslíčková ( 4. května 2021 20:18 )

I kdyby mělo 8 kg. Hlavně, že je miminko zdravé. To je to nejcennější 😘❤️

Tonechces ( 4. května 2021 18:45 )

No tak mam znamou která taky porodila skoro 6ti kilove miminko a nikdo o ní nepsal 🤦‍♀️

Uživatel_5520473 ( 4. května 2021 09:22 )

Co se divi, kdyz 14 dni prenasi. Moje mala mela 5,5 kg a sla nucene o tyden driv, aby uz nerostla.
To jsou kraviny.

Zobrazit celou diskusi