Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šikanovaná dívka (†14) se utopila v řece, z její smrti jsou podezřelí dva chlapci

Dívka se ve vodě utopila.
Dívka se ve vodě utopila.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
9. března 2021
12:07

Francouzská policie v pondělí večer našla v Seině na předměstí Paříže čtrnáctiletou utonulou dívku. Vyšetřovatelé podezírají dva její vrstevníky, že dívku zbili a hodili do řeky.

Napsala to agentura AFP s odvoláním na policejní zdroje. Na předměstí Paříže došlo v posledních týdnech k několika smrtelným potyčkám mezi mládeží. Na policii zavolala matka dnes již zadrženého chlapce, že on a jeho dívka zbili spolužačku, hodili ji do vody a pak utekli.

Dívku ve škole šikanovali

Policie našla tělo o dvě hodiny později. Policie oba nezletilé podezřelé zadržela ještě v noci u dalšího kamaráda, kde se schovali. Zabitou dívku její spolužáci šikanovali, sdělila policii její matka. Dívka i dva zadržení chodili na stejnou střední školu ve Val-d'Oise.

V nemocnici v tuto chvíli bojuje o život čtrnáctiletý chlapec pobodaný při pondělní rvačce gangů výrostků na předměstí francouzské metropole. Další dvě fatální bitky mezi mladými lidmi se odehrály 22. a 23. února v departementu Essonne.

Vraždy nezletilých

V souvislosti s vraždami bylo obviněno 13 nezletilých. Další 15letý adolescent byl zastřelen 26. února v domě ve čtvrti Bondy v departementu Seine-Saint-Denis.

Video: Většina lidí se topí potichu

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání