Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívka (10) pohřešovaná po vraždě mámy (†45) byla nalezena! Otec čelí strašnému podezření

Autor: shp - 
4. března 2021
21:14

Po vraždě Marie Romero Ramosové (†45) z texaského Carrolltonu zmizela její desetiletá dcerka Rosemary Lee Singerová. Všichni se báli o její zdraví. Nakonec se ale děvče podařilo najít živé a zdravé. Zároveň byl dopaden muž, kterého obvinili z vraždy její maminky.

Pátrání po dívence bylo vyhlášeno v úterý večer. Naposledy byla viděna po boku svého otce Ronalda Lee Singera (35), který si ji vyzvedl u kamarádky. Strach o život holčičky byl veliký, protože matku Rosemary našla mrtvou ve středu ráno spolubydlící.

Dívku našli v motelu

Dívku se naštěstí podařilo najít v pořádku v motelu v Red Oaku. „Lokalizovali jsme Rosemary a Ronalda Stingerovy. Dítě je v pořádku a jeho otec je nyní ve vazbě poté, co byl obviněn z vraždy jeho matky,“ uvedla podle Daily Mailu policie.

Není jasné, zda se nacházela matka s otcem, ale je to pravděpodobné. Stinger byl podle strážců zákona zatčen bez incidentu. „Krátce po tragédii a tragické ztrátě života jsme se dočkali nejlepšího možného konce,“ řekl policejní náčelník Derick Miller.

Dítěti šlo o život

„Bylo jasné, že se potýkáme s vraždou. Báli jsme se o dítě,“ dodala policejní mluvčí Jolene DeVitová s tím, že dívka byla podle ní v ohrožení života. Policie nyní vyšetřuje motiv činu. Rodiče Rosemary byli podle strážců zákona rozvedení.

Video: Smrt číhala v kabině řidiče náklaďáku

G1Tinka ( 5. března 2021 10:03 )

Příběh je hrozivý, o tom žádná! A ta čeština! To je google translate?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání