Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Vnadnou exmilenku českého milionáře Kanta (63) čeká životní zvrat: Začne poctivě makat?!

Autor: chal - 
21. listopadu 2019
19:28

Tak to je šok! Bývalá snoubenka českého milionáře Miloše Kanta Margarida Aranhová (26) nastupuje do skutečné práce! Vnadná kráska už nechce být profesionální přítelkyní ani tanečnicí v nočním klubu, a místo toho si konečně našla poctivé řemeslo.

Příběh vztahu českošvýcarského podnikatele Miloše Kanta (63) a portugalské televizní hvězdičky Margaridy Aranhové (26) už poznal celou řadu šokujících zvratů a překvapení. Jedním takovým se dvojice proslavila u světových médií, to když v létě Kant požádal Margaridu o ruku na červeném koberci filmového festivalu v Cannes.

Milenci tak začali plánovat svatbu po pouhých šesti týdnech vztahu. Jak to ale nakonec dopadlo, už všichni moc dobře víme. Snoubenci se brzy rozešli a v médiích na sebe vzájemně vrhali hrubé urážky a výhrůžky právníky. Margarida například začala tvrdit, že byla s Milošem jen proto, že jí platil, a prý s ním neměla žádný sex.

Ať už to bylo jakkoliv, po rozchodu Portugalka přišla o zdroj tučných příjmů, a tak jí zřejmě nezbylo nic jiného, než si najít skutečnou práci. Margarida nyní míří vysoko. A to doslova.

Podle příspěvku, který umístila na svůj instagramový profil, se totiž učí letuškou. Informaci o absolvování kurzu Margarida potvrdila i serveru Maria.pt.

„Musím se soustředit na studium. Nechci být pořád v médiích kvůli kontroverzím, už mě to unavuje. Takže ano, studuji v  tréninkovém centru letecké společnosti OMNI na letovou asistentku. Termín letuška nebo stevardka se už nepoužívá,“ upřesnila pilná studentka. Margarida prý po této profesi pokukovala už dlouho. „Je to mnohem zajímavější, než byste možná řekli. Jsem si tím stále jistější,“ uzavřela.

Miloš Kant si mezitím užívá staromládeneckého života a bez nadsázky každý den kolem sebe má nová děvčata. Žádnou z nich ale podle všeho nemůže (a snad ani nechce) označit za přítelkyni. Portugalská bulvární média spekulovala, jestli nemá Kant vážnější vztah s Andreiou Machadovou, která se v minulosti zúčastnila stejné reality show jako Margarida.

V tomto případě jde však o vztah čistě pracovní, Andreia totiž v Kantově nočním klubu organizuje akce. Sama Andreia se pro server TV

Margarida Aranhaová si nechala zkrášlit pozadí. Margarida Aranhaová si nechala zkrášlit pozadí. | Instagram
7dias.pt o možnosti vztahu s českým podnikatelem vyjádřila poměrně negativně. „Nikdy v životě. Lidé zapomínají, že pro něj už tři roky pracuju. Kdybych ho chtěla, dávno bych ho měla. Je to jenom můj šéf,“ uzavřela striktně Andreia.

villon ( 21. listopadu 2019 21:33 )

Pr..del u babi musý bejt. Tahle je v poho. Anál asi bude mít s příplatkem bych si typ.

JanLucembursky ( 21. listopadu 2019 20:19 )

Odporná sloní pr...del a senilni kretén😆😀👎🤮

Zobrazit celou diskusi