Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Český pracháč Miloš Kant si našel prsatou náhradu! Do jedné řeky dvakrát nevkročíš?

Autor: SKS - 
11. října 2019
05:33

Miloš Kant nepřišel dramatickým rozchodem s portugalskou tanečnicí Margaridou Aranhaovou jen o přítelkyni, ale také o výkonnou ředitelku svého nočního klubu ve švýcarském Lucernu. Alespoň jedno z těchto míst se mu nyní podařilo zalepit jinou vnadnou kráskou.

Česko-švýcarský podnikatel Miloš Kant se do povědomí veřejnosti dostal teatrální žádostí o ruku mladé hvězdy reality show Margaridy Aranhaové. Postarší seladon poklekl před vnadnou kráskou na červeném koberci filmového festivalu v Cannes po pouhých šesti týdnech známosti.

Kant se do vztahu vrhnul po hlavě a ze své milé rovnou udělal i výkonnou ředitelku ve svém nočním klubu Princesse. Po necelých dvou měsících ze svatby sešlo, snoubenci se rozešli a Miloš pochopil, proč se láska a práce nemají míchat. Margarida totiž svou pozici v nočním klubu logicky opustila.

Miloš Kant po několika měsících od Margaridina odchodu konečně ohlásil náhradu. Stala se jí Andreia Machadová, která stejně jako její předchůdkyně soutěžila v poloerotické televizní reality show Love on Top. Kromě toho vystupovala v několika dalších pořadech podobného formátu, soutěžila například v portugalské verzi show Big Brother.

Podnikatel zprávu o zaměstnání nové kolegyně oznámil portugalskému webu TV7Dias.pt. „Bude pracovat z Portugalska, kde bude shánět vystupující pro náš klub,“ popsal Kant s tím, že se Andreia bude starat o veškerý servis pro portugalské hosty. „Bude tu mít i svou vlastní show,“ prozradil podnikatel.

Kant na svůj instagramový účet nahrál několik fotografií, na kterých se k sobě spolu s Andreiou lísají. Jak ale Kant vysvětlil serveru TV7Dias.pt, šlo jen o vtip a s mladou kráskou ho pojí pouze profesní vztah. „Dělali jsme si srandu. Známe se už tři roky. Ty fotky jsou z dubna, kdy k nám Andreia s Margaridou přijely vystupovat,“ uzavřel podnikatel.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Kruta_Pravda ( 11. října 2019 16:54 )

Výkonná ředitelka

bostonskyviitr ( 11. října 2019 14:33 )

To my vime kreaturo

zdenekksezvratil ( 11. října 2019 14:31 )

Myslim svou familii..

Elssa ( 11. října 2019 09:40 )

Proč pisou o slizkem dědkovi co se celej život válí po bordelech, to opravdu nechápu

villon ( 11. října 2019 07:59 )

Tahle je asi levnější?

Zobrazit celou diskusi