Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Český milionář odhalil detaily nevěry prsaté exsnoubenky: Loudila peníze, chovala se jako prostitutka

Aktualizováno -
3. října 2019
09:29
Autor: SKS - 
3. října 2019
05:01

Vášnivému vztahu českého milionáře Miloše Kanta (63) a portugalské televizní hvězdičky Margaridy Aranhaové (26) už je dávno konec, mezi bývalými snoubenci teď místo pusinek a srdíček létají spíš urážky a obvinění. Kant se s rozchodem zatím nesmířil, vadí mu především, za jakých okolností k němu došlo. Z Margaridy se totiž vyklubala zlatokopka, která z podnikatele tahala prachy ještě v době, kdy na pláži dováděla s jiným milencem!

Víc než samotný rozchod Miloše Kanta zpětně mrzí, koho že to vlastně požádal o ruku. Před Margaridu totiž poklekl po šesti týdnech známosti, tedy po době, kdy svou vyvolenou nemohl poznat příliš do hloubky. To však napravil po zásnubách. Účastnice poloerotické televizní reality show Love on Top se odkopala zhruba až po třech měsících od seznámení.

Margarida Kanta údajně citově vydírala. „Jestli mě miluješ, pošli peníze,“ napsala prý šedesátníkovi koncem června z rodného Portugalska, kam náhle prchla ze Švýcarska, kde s Kantem žila. Podnikatel nyní portugalským médiím předložil zprávy, které mu jeho snoubenka posílala.

Margarida žádala dva tisíce eur (51 tisíc korun) na zaplacení kempu, kde údajně byla s rodinou na dovolené, a další dva tisíce na jídlo a nové oblečení. Dohromady si tedy řekla o více než sto tisíc korun!

Zamilovaný Kant snoubence v průběhu týdne v několika platbách poslal dokonce ještě víc. Výpisy všech transakcí podnikatel předložil jako důkaz portugalskému serveru TV7dias.pt. Až zpětně se dozvěděl, že se Margarida v té době válela na pláži s portugalským hercem Angelem Rodriguesem.

„Měla by se za sebe stydět. Být nevěrná pět týdnů po zasnoubení, to je prostě špatné… Ostatní jí jsou ukradení. Udělala ze mě i z Angela blbce,“ řekl šedesátník TV 7 Dias. „Jsem rád, že už spolu nejsme. Nechtěl bych, aby byla matkou mých dětí. Asi jenom prostitutka se chová, jak se chovala ona. Seděla na klíně jednomu muži a psala si s dalším,“ uzavřel Kant.

Margarida se zřejmě nechovala pouze „jako“ prostitutka, ale podle několika zdrojů prostitutkou skutečně je. Minimálně jedna portugalská eskortní agentura nabízí služby ženy, která si říká Rita Rock. Její tělo nápadně připomíná to Margaridino. Jasno má i Kant. „Znám její tělo!“ tvrdí přesvědčeně.

Thomas6666666 ( 3. října 2019 11:08 )

Ještě že tohle čtu zadarmo,tyhle noviny bych nekoupil nikdy

Nezadat ( 3. října 2019 10:38 )

Bohužel ani prachy nezvětší starého kašpárka a tak potřebovala řádného a to stálo love.

Dozorce ( 3. října 2019 10:27 )

Jako prostitutka?
Vždyť to je megaku:rva s řiťí jak slon.Fuj!Odporné...

amej ( 3. října 2019 10:17 )

A co čekal, tajtrlík? Dobře mu tak. Snad si vážně nemyslel, že se mladá holka zamiluje do starého pána a z lásky mu povije děti??? A on ještě píše o dětech??? Naprosto nesoudný osel, který si to zasloužil a před tím ještě ze sebe stihnul udělat vola celosvětově.

Thomas6666666 ( 3. října 2019 10:12 )

Přesně vyžraná ***atá ku#va a plešatej mamrd...to je dvojka

Zobrazit celou diskusi