Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Miloš kdo? Sexy bývalka českého milionáře už na boháče zapomněla: Užívá si sluncem zalitou pláž

Autor: shp - 
23. září 2019
05:25

Láska? O tom lze silně pochybovat. Portugalská hvězdička reality show Margarida Aranhaová (26) po svém zámožném exsnoubenci, který ji o ruku požádal na červeném koberci v Cannes, rozhodně nesmutní. Užívá si dovolené v prosluněném letovisku a nějaký Miloš Kant (62) původem z Česka je jí už, jak se zdá, úplně ukradený.

Margarida vyrazila do jednoho z místních resortů, kde si užívá odpočinku. Sluní se na pláži a čvachtá v moři. Že by po Miloši Kantovi jakkoliv smutnila, se říct nedá v žádném případě. Prostě ho hodila za hlavu a dává na odiv své fyzické přednosti. Na ně dřív nebo později určitě někoho naláká, pokud už se tak nestalo. 

Po Kantovi Margarida ani neštěkne 

Se zásnubami a se vztahem s Milošem Kantem je každopádně definitivně konec. Český boháč tvrdí, že ho portugalská kráska opustila proto, že jí odmítl zaplatit vše, co chtěla. „Pokud mě miluješ, pošli prachy. Pošli peníze na konto, kup mi auto a dům a také bych ráda měla bílé zuby,“ napsala podle Expres.cz brunetka Kantovi.

Milionář pak dodal, že po něm chtěla celkově věci za 5 milionů korun. Nakonec ji měl odpálkovat s tím, že chtěl rodinu a ne eskort. Přitom vypadal jejich vztah nejdříve téměř jako z pohádky. Zásnuby na červeném koberci filmového festivalu v Cannes byly pompézní a přitáhly pozornost celého světa.

Zámožný český emigrant Miloš

Boháč Miloš Kant, který výši svého jmění tají, je český emigrant a žije ve švýcarském Lucernu. Tam provozuje klub plný spoře oděných dívek. Právě v něm poznal Margaridu, do které se podle svých slov bezhlavě zamiloval. Aranhaová se proslavila účinkováním v reality show, ve které se neostýchala ani souložit před kamerou.

dama_s_kozou- ( 23. září 2019 05:40 )

Špinavá kur.va plus zbohatlickej starej hnusnej ***🤮🤮🤮🤮
Koho to zajima?Mozna tak hnůj prazanda1...🤮🤮🤮🤮

Zobrazit celou diskusi