Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pošli peníze na účet, zaplať mi auto a kup dům, chtěla prý po českém milionáři prsatá exsnoubenka

Autor: shp - 
11. srpna 2019
13:59

Zlatokopka? Vypadá to tak. Alespoň podle slov českého milionáře Miloše Kanta (62). Zhrzený a odkopnutý požitkář, kterého měla jeho portugalská snoubenka Margarida Aranhaová (25) opustit kvůli atraktivnímu mladíkovi, se poprvé rozhovořil o konci svého vztahu, který sledoval celý svět.

Aby taky ne, když se boháč, který emigroval z Československa do Švýcarska, postaral o pompézní publicitu. Atraktivní brunetku, která je hvězdičkou reality show a tanečnicí, totiž požádal o ruku přímo na červeném koberci v Cannes!

Všichni přítomní kameramani proto točili ostošest a fotoaparáty fotografů cvakaly jako divé. Jenže uplynulo pár měsíců a zdánlivé idylce je konec. Aranhaová odvolala svatbu a našla si podle všeho podstatně mladšího milence. Kant nejdřív rozchod moc komentovat nechtěl, ale následně zveřejnil dost lechtivých snímků sexy tanečnice.

Chtěla prachy, auto, dům a bílé zuby

Nyní o rozpadu svého ostře sledovaného vztahu poprvé promluvil pro web Expres.cz. I když se mu do toho nejdřív moc nechtělo. Redaktorce portálu ukázal poslední komunikaci s portugalskou kráskou, která se podle ní dožadovala vydržování. O skromnosti nemohla být řeč.

Jestli mě miluješ, pošli mi na účet peníze. Chci také, abys mi zaplatil auto, koupil malý dům a nechal mi udělat bílé zuby,“ napsala mu. Poté Kantovi asi definitivně došlo, že s ním není mladice kvůli jeho slušivé pleši. A zanedlouho byl konec.

Plešoun plný talentů

Kant vlastní ve Švýcarsku vyhlášený klub, v němž není nouze o spoře oděné tanečnice. Sám je také diskžokejem, malířem a architektem. S takovými schopnostmi a tučným kontem se určitě neztratí a lásku najde. Tedy když bude nad výběrem partnerky více přemýšlet.

villon ( 12. srpna 2019 16:57 )

Zajimalo bi mně jestli ji smejčil díry s těma brejlema na vočích. A jak se u toho tvářila vona. To bis mněl zveřejnit, Milošu. S tim prstem takhle nasucho nic nevytrhneš.

sukin-sa-vracia ( 12. srpna 2019 15:52 )

On si snad myslel, že bude *** zadarmo......naivka jeden

jajas ( 12. srpna 2019 13:06 )

Když to nečekal....tak JE bl.bej!

ivoadler ( 12. srpna 2019 13:04 )

Ale on zas tak blbej není! Už jen ta naaranžovaná žádost o ruku dokazuje, že mu to myslí. Ale nečekal, že ta dívka bude mít takové požadavky.

prycsnima ( 12. srpna 2019 12:31 )

Nejlepší chlapy jsou
80/100/40...
80 let,100 milionů na kontě a 40 stupňů horečka.

Zobrazit celou diskusi