Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy tanečnice českého milionáře o sexu a orgasmu: Nápadníka sdílela s matkou!

Autor: chal - 
30. června 2019
13:23

Český podnikatel Miloš Kant (63) se do povědomí veřejnosti zapsal jako zamilovaný donchuán, když svou o 38 let mladší přítelkyni Margaritu Aranhaovou (25) požádal o ruku na červeném koberci filmového festivalu v Cannes. Kant tvrdí, že se vedle snoubenky cítí na 18, jestli ale bude stačit libidu portugalské tanečnice, teprve ukáže čas. Margarita o svém sexuálním životě v minulosti nemluvila zrovna zdrženlivě, a že měla o čem mluvit.

Margarita se v Portugalsku proslavila účastí v reality show Love on Top, kde platila za jednu z největších hvězd. Vnadná tanečnice v pořadu zdůraznila, že upřednostňuje otevřený vztah, a prozradila na sebe i jeden intimní detail. „První orgasmus jsem měla ve 23 letech,“  podělila se s ostatními účastníky show a tím pádem i se všemi diváky.

Přesně podle hesla „hlavně nezávazně“ se svůdná tanečnice chovala před několika lety v soukromé facebookové konverzaci s nejmenovaným nápadníkem. Ten zprávy od Margarity ukázal magazínu Alentejana a jeho redaktoři se nestačili divit! Tanečnice se amantovi přiznala, že její minulé vztahy byly často plné skupinového sexu.

„Byli jsme s mými krásnými přáteli. Nechala jsem to plynout, vždyť jde jen o sex. Přítel se rád díval,“ citoval v roce 2013 magazín Margaritu. Ta měla už tak peprné zprávy mnohdy ještě víc okořenit fotografií intimních partií.

Dotyčný muž v té době podle informací magazínu udržoval podobnou internetovou konverzaci i s Margaritinou matkou! Inu, zdá se, že jablko nepadlo daleko od stromu.

O tom, že Margarita ráda upustí páru v nočních klubech, pravidelně přesvědčuje své fanoušky na instagramu. Ostatně v klubu se mladá tanečnice seznámila i s Milošem Kantem.

Před tím, než navázala vztah s českým podnikatelem, nebyla zrovna vybíravá, pokud jde o pohlaví protějšku. Jen pár týdnů po skončení pořadu Love on Top sdílela fotografii, na které se vášnivě líbá s další účastnicí show Filipou Lopesovou! „Miluju naše přátelství. Děkuju za všechno, lásko,“ napsala tehdy Margarita.

spania ( 6. srpna 2019 12:06 )

Co ti staří chlapi čekají...?To si vážně myslí,že je mladá holka bude opravdu milovat pro jejich krásu a zkuše­nosti­...?P­ánové,­neblb­něte!­Tyhle holky to jsou všechno zlatokopky!Budou vás milovat pro vaše pení­ze,bo­hatstv­í,dár­ky,au­ta,do­vole­né,spo­lečen­ské postavení,ale pak vám stejně frnknou s jiným!Buď s mladším nebo s dalším novým boháčem.

Eisenbieger_Otto ( 30. června 2019 17:14 )

ivosku napis na svuj blogg jak se vymrdavalo za bolsevika ,jak mama dvouch trech deti musela dat tomu kterej ji dostane na skolu ikdyz jeji moula manzel pravidelneznamky KSC ....nebo jak se dostala mlada holka po skole do sekretariatu reditele

AliAlice ( 30. června 2019 17:12 )

Umělý kozy,zadek jak valach,a krátký nohy....no neber to..a láska jako trám,s její strany k prachům...

Eisenbieger_Otto ( 30. června 2019 17:11 )

dneska mas Viagru (uz to vyrabi kdektera farmacie)zapar kacek a dostanes v kazdy lekarne bez papiru...topak stoji lip jak za mlada no a voto jde oba maji to co chteji.....platit ji nic nemusi a jeste si vydela kdyz ji dohodi dobrou klientelu jako byvaly pasak , ve Svajzu vydela holka pul mega za mesic

ivoadler ( 30. června 2019 15:10 )

Já bych jí neodsuzoval. Na odsuzování jsou tu soudy. Je mladá, hezká a má ráda sex. Pořád lepší sexovat než demonstrovat.

Zobrazit celou diskusi