Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Napadení milenky českého milionář! Vulgarity, ohrožení dětí, závist

Autor: DH - 
26. června 2019
18:14

Portugalka a přítelkyně českého milionáře Miloše Kanta (63) Margharita Aranhaová (25) denně přidává na sociální sítě lechtivé fotografie, na kterých předvádí své tělo, často téměř v plné kráse. To se ale nelíbí všem a ona se tak mnohdy stane terčem urážek a nadávek.

Už žádost o ruku od českého milionáře a podnikatele v zábavním průmyslu Miloše Kanta na červeném koberci filmového festivalu v Cannes vzbudila vlnu emocí. Aby také ne, svatba o téměř čtyřicet let mladší tanečnice se zralým mužem je vodou na mlýn všem škarohlídům. Mladá žena si však z toho očividně nic nedělá. Naopak, každý den na instagram přidává další a další lechtivé fotky.

Pod poslední fotografií, kterou Margharita přidala, se ale odstartovala hotová vlna negativních reakcí od jiných uživatelů. „Vulgární,“ napsal pod snímek portugalsky jeden muž. Ostatní mu za jeho vystihující komentář děkovali, jiní jen přidávali emotikony znázorňující potlesk. A ostřejších reakcí přibývalo. „Tohle je příklad dětem?!“ napsala další žena.

Pětadvacetiletá tanečnice Margharita je ale nenechala dlouho čekat a ženě odepsala, že žádným dětem jít příkladem nemusí, protože je nemá.

Margharitu Aranhaovou požádal český milionář Miloš Kant o ruku na konci května. Překvapivý moment z filmového festivalu v Cannes obletěl celý svět a temperamentní Portugalka rázem nabyla ve své rodné zemi velkou popularitu, což jí mnoho lidí vyčítá. Dívku nazývají zlatokopkou. Ta se jim ale jen směje a přidává další a další provokativní fotografie z exotických výletů a dovolených se svým snoubencem. 

Kant se s Margharitou pravděpodobně seznámil ve svém nočním klubu Princesse ve švýcarském Lucernu. Tam měla Portugalka dokonce tančit. 

Video: Snoubenka českého milionáře si zkouší plavky:

fido2 ( 27. června 2019 00:50 )

fuj...

vosavopruz ( 27. června 2019 00:22 )

takhle mladá a dělá to s dědkem,fuuj

prudentiacz ( 26. června 2019 23:19 )

Ano, prostituce je problém zejména peněz. Prodejnost je velice rozšířená skrz všechny sociální vrstvy. Jde o vyhraněné vztahy těch co nic nemají s těmi co něco mají.

Eisenbieger_Otto ( 26. června 2019 20:55 )

krasny stvoreny na tom lehatku , to se mu lize vyholenou do hladounka ....a ona je chtiva jinak by ty pysky do kamery nestrcila , na tuhle fotku dneska hoooodne starsich gurmanu vyklepe pytlik

prycsnima ( 26. června 2019 20:54 )

On by měl taky nosit podprsenku.

Zobrazit celou diskusi