Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Teenagerka (13) otěhotněla se 70letým mužem. Skončil ve vězení a nesmí se s ní stýkat

Dívka otěhotněla se 70letým mužem
Dívka otěhotněla se 70letým mužem  (Autor: youtube/profimedia)
Autor: ital - 
16. června 2019
22:01

Třináctiletá dívka na Floridě přišla do nemocnice a stěžovala si, že ji bolí břicho a myslela si, že má zácpu. Nakonec se ukázalo, že je již 14 týdnů těhotná. Policie zatkla jejího opatrovníka Renauda Jeromeho (70) z floridského města Boca Raton, který měl dívku několikrát sexuálně zneužít a oplodnit. Teď se s dívkou nesmí vídat.

Dívka (13) přišla v pátek 24. května okolo 11. hodiny dopoledne do zdravotnického střediska North Broward ve městě Pompano Beach na Floridě, stěžovala si na bolest břicha a myslela si, že má zácpu, stálo ve vyjádření zprávy policistů z Boca Raton. Lékařské vyšetření však ukázalo, že je dívka již 14 týdnů těhotná. Doktoři proto zavolali floridským úřadům a rovněž informovali kancelář šerifa.

Dívka následně řekla vyšetřovatelům, že její opatrovník Renaud Jerome s ní měl sex a že je otcem jejího dítěte. Vyšlo najevo, že spolu žili v jednom domě, ale není jisté, jaký spolu měli vztah, ani kdo další s nimi bydlel. Policie navštívila Renauda u něj doma. Muž, který nemluví anglicky a komunikuje jen skrze překladač, přiznal, že se občas o dívku staral.

„Jerome prohlásil, že za posledních pár měsíců měl s dívkou třikrát pohlavní styk, na němž se vzájemně dohodli. Dívka prý o něj jevila větší zájem než on o ni a nikdy ji do ničeho nenutil,“ oznámila policie. Muž je nyní ve vězení v Palm Beach a byl mu udělen zákaz kontaktu se zmíněnou dívkou i s kýmkoliv mladším 18 let.

Fanistarra ( 16. června 2019 23:30 )

Získejte bonus zdarma >> www.Bredhot.com

bandolero ( 16. června 2019 23:30 )

Jestli na náš vývoj koukají vyspělé mimozemské civilizace, tak se vůbec nedivím tomu, že s náma nechtějí nic mít. Ještě uplyne asi hodně let, než s námi začnou komunikovat jako s partnery z jiného světa. Já bych si to taky sakra rozmyslel.

bandolero ( 16. června 2019 22:50 )

Co je nám do nějaké Floridy, pokud nebyla znásilněna, tak tomu fakt nerozumím. Já bych na takové dítě asi neměl žaludek vlézt. V Africe a u afroameričanů je to asi jinak, proto už nemají v Africe ani co jíst. Jen dělají děti a nestarají se o ně. Proto je tam taková ůmrtnost. Já bych jim neposlal ani dolar, proto že co dolar to další dítě, jen vagon kondomů, ale nevím jestli by si je tam nespletli s nafukovací mi balonky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání