Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zlatokopka, nebo životní láska? Názory na snoubenku (25) českého milionáře (63) se různí

Autor: chal - 
26. května 2019
05:00

O českém podnikateli Miloši Kantovi (63) a portugalské tanečnici Margaritě Aranhaové (25) až do čtvrtka skoro nikdo nevěděl. Zamilovaný pár na sebe ale strhl pozornost na červeném koberci filmového festivalu v Cannes, kde postarší milionář svou přítelkyni požádal o ruku a ona souhlasila. Štěstí páru ale všichni nepřejí. Zlí jazykové tvrdí, že Aranhaová je s českým boháčem jen kvůli jeho penězům.

Majitel nočního klubu ve švýcarském Luzernu tvoří s jednou ze svých tanečnic pár teprve šest týdnů, už se ale stihli zasnoubit. Miloš Kant si pro tuto příležitost vybral jednu z nejsledovanějších společenských událostí, filmový festival v Cannes. Postarší podnikatel před svou kráskou poklekl přímo na červeném koberci před objektivy fotoaparátů a slyšel „ano“.

Jedny z nejradostnějších chvil života si zamilovaný byznysmen ničím nehodlá nechat zkazit, ani kritiky. Některým lidem je totiž velký věkový rozdíl dvojice trnem v oku a myslí si, že vnadná kráska je s plešatým šedesátníkem jen kvůli jeho penězům. Kant taková nařčení odmítá.

„Láskou jejího života jsou tvoje peníze,“ napsal antifanoušek na instagramu pod jednu z mnoha Margaritiných fotek, které Kant v posledních týdnech na sociální síti zveřejnil.

Český byznysmen svou lásku jako pravý gentleman začal okamžitě hájit. „Neútoč na ni. Nic nevíš. Jenom závidíš a nemáš na práci nic lepšího než psát blbosti. Mluv se mnou a říkej si, cokoliv chceš. Ale nemluv negativně o Margaritě,“ postavil se Miloš Kant za ženu, kterou považuje za svou životní lásku.

Stejně to cítí i Margarita. „Nikdy jsem nebyla tak šťastná a necítila se tak naplněná jako teď s ním,“ uvedla tanečnice pár týdnů před zasnoubením pro portugalskou TV 7 Dias. „Je to učiněný gentleman a já jsem nejšťastnější ženou na světě,“ dodala.

Podnikatel se s vnadnou kráskou seznámil v nočním klubu The Princesse Club ve švýcarském Luzernu. Margarita v klubu tančila u tyče a Miloš Kant si jí jako jeden z jeho majitelů všiml. A pak přeskočila jiskra. U tyče se už Margarita svíjet nemusí, její snoubenec z ní udělal výkonnou ředitelku podniku.

Budoucí manželé spolu tráví téměř každou chvíli a kromě Francie spolu už navštívili i Portugalsko, Thajsko a Monaco.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moudivlacek ( 27. května 2019 11:25 )

Fuj to je sliz, to musí být ta láska (k penězům) u slečny fakt opravdická....

petr12 ( 27. května 2019 11:19 )

zloděj­,mko­tr,pod­vodník volič opozice každý ví že zloděj a soudci,policie,je slepá ale na Babiše objednávka splněna opravdu politický hums opozice

oldedek ( 27. května 2019 10:30 )

Asi je pravda, že když je "štěstí" unavený, tak sedne i na vola ...

Ale takhle šťastný bych nechtěl být a v mém případě ani za prase ...

rebeka ( 26. května 2019 20:32 )

Za chvíli tě začnou tížit tvé názory a postoje

rebeka ( 26. května 2019 20:28 )

Sodoma a Gomo­ra!!!!­!!!!!!­!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi