Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Český milionář požádal o ruku tanečnici na červeném koberci v Cannes! Po 6týdenní známosti

Autor: vk, shp - 
24. května 2019
16:20

O jedno z největších překvapení a senzací na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes se letos nepostarali herci ani jiné celebrity. Obří pozornost na sebe strhl český milionář Miloš Kant (63). Svou přítelkyni Margaritu Aranhaovou (25), která dříve tančila u tyče, tam požádal o ruku přímo na červeném koberci!

Zásnuby jsou samy o sobě nezapomenutelným zážitkem na celý život. Tyhle k tomu byly opravdu hvězdné. Kant si totiž pro svou o skoro čtyřicet let mladší přítelkyni, kterou je portugalská hvězdička reality show a někdejší tanečnice z jeho klubu, připravil pořádné překvapení.

Žádost o ruku na červeném koberci

S prstenem v bílé krabičce se vytasil před čtvrteční premiérou dramatu Mektoub ,My love: Intermezzo‘.  A to i přesto, že spolu randí od 15. dubna, tedy pouze necelých šest týdnů! Ten večer se už po koberci v Cannes prošla hollywoodská herečka Eva Longoriová (44) či brazilská supermodelka Adriana Limová (37) s americkou kolegyní Kendall Jennerovou (23).

Pozornost fotografů ale nakonec ukořistili i oni. Portugalka řekla hlasité ANO, a tak mohly fotoaparáty zvěčnit i jejich objetí a následný vášnivý polibek. „Ano, je to můj přítel, nikdy jsem nebyla tak šťastná a necítila se tak naplněná jako teď s ním,“ uvedla nedávno Aranhaová v rozhovoru pro portugalskou TV 7 Dias.

Kant je gentleman, říká jeho snoubenka

Je to učiněný gentleman a já jsem nejšťastnější ženou na světě,“ dodala. Kant je prý jedním z majitelů nočního podniku The Princesse Club ve švýcarském Luzernu. Z Aranhaové v něm udělal výkonnou ředitelku, než se ale seznámili, pracovala tam podle britského The Sun jako tanečnice a krátce ji živil i modeling.

Se svou láskou se Čech chlubí hojně i na instagramu, kam přidává jednu fotku s Aranhaovou za druhou. Kromě žhavých snímků, kde ji líbá, tam nechybí ani momentky z dovolené v Thajsku nebo z Portugalska, kde se Kant setkal s rodiči své nastávající. Tak snad jim ta láska vydrží i po svatbě.

PPP150WW ( 26. května 2019 22:21 )

Tak s to rakovino užij, Terka ti v roce 2030 může přít pomáhat ale to ty už budeš stará kráva nechutná po 40 tce, tedy ženský hnus

Monikay ( 26. května 2019 19:28 )

tož šikovná dcérka

PPP150WW ( 26. května 2019 15:52 )

Největší K. U. R. V. A je prazanda1. Ta za prachy vyhulí i 50 černých ocasů nemytych a nechá si S. R. Á. T do huby

Kozomrd ( 26. května 2019 14:41 )

Když máš prachy a předmanželskou smlouvu proč ne. Také mám o 20let mladší partnerku. Má napíchnutý telefon, auto. Zahne mi a jde z baráku s taškou, kterou přišla. Žádné sra.ní. Samozřejmě já se kur.vit mohu. Důležité je si dobře vybrat. Poslušnou, loajální ženu co má ***ku jak dva kmínky a dbá o sebe.

tomlk007 ( 25. května 2019 22:46 )

Já mám VUML,heč soudruzi

Zobrazit celou diskusi