Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žádná svatba! Otec snoubenky milionáře Miloše (62) se vyjádřil jasně

Autor: chal - 
22. června 2019
13:33

Vztah českého podnikatele Miloše Kanta (62) a vnadné hvězdy reality show Margaridy Aranhaové (26) se mnoha lidem zrovna dvakrát nelíbí. Zlí jazykové tvrdí, že portugalská tanečnice je s postarším mužem jen pro jeho peníze, milenci se ale těmito řečmi nenechávají rozhodit, užívají si zásnuby a chystají svatbu. Jenže se jim do cesty postavila nečekaná překážka – se sňatkem vyjádřil nesouhlas otec nevěsty.

Až do letošního filmového festivalu v Cannes Miloše Kanta a Margaridu Arhanhaovou znal jen málokdo. Na červeném koberci před promítáním filmu Mektoub My Love: Intermezzo se to změnilo.

Majitel švýcarského nočního klubu před mladou kráskou poklekl a požádal ji o ruku. Přestože tou dobou se blíže znali jen pár týdnů, Margarida řekla ano a začala se s Milošem připravovat na svatbu.

Šťastnou budoucnost páru ovšem nečekaně narušil postoj Margaridina otce, kterému se dceřin snoubenec ani trochu nezamlouval. „Otec s ním měl trochu problém, ale vážně jsme si promluvili a za pár dní nás vzal Miloš na jih Portugalska k moři. Teď už spolu vycházejí,“ popsala Margarida portugalskému magazínu Maria trable s tatínkem.

Zamilovanému páru tak už nic nestojí v cestě a veselka by měla být co nejdřív. „Měli bychom se vzít v létě, ale pořád hledáme místo. Chceme svatbu někde, kam může přijet Milošova rodina i ta moje. Přemýšlíme o Cannes,“ sdělila tanečnice.

Miloš Kant musí neustále přesvědčovat média a možná i sám sebe, že tempu vnadné tanečnice stačí. Přeci jen je starší o 36 let a sedmdesátka se nezadržitelně blíží. „Margarida je na svůj věk mentálně velmi vyspělá a já se cítím jako mladík,“ vysvětlil podnikatel časopisu s tím, že má formu jako v 18.

Dvojice se seznámila v Milošově nočním klubu ve švýcarském Luzernu, kde byla Margarida zaměstnaná jako tanečnice. Ovšem jen dokud na jejích křivkách nespočinul zrak postaršího svůdníka. Slovo dalo slovo, Miloš se dal s Margaridou dohromady a za pár týdnů ji pozval na festival do Cannes, kde ji požádal o ruku.

msml20 ( 23. června 2019 00:00 )

Cítit jako mladík se dědouši můžeš, ale skutečnost je tomu na hony vzdálená.

ostuda ( 22. června 2019 23:57 )

tchán dělá vlny aby z toho taky něco vydojil, a děda si už narval tlamu viagrama

ostuda ( 22. června 2019 23:50 )

ty budeš asi původem ze západní asie, tady se řiká první, a na tyhle demonstrace dělané na míru ovcím, protože těch šmejdů je všude v kotlině tolik, že by se pak muselo demostrovat 24/7. ale né, makakům se předhodil bábiš, o tý ministrini víš stejně úplný ho vno, tak se jde v tom vedru demonstrovat a ty šmejdi z tebe maj v klimatizovaný hospodě akorát pr del.
trdlo

xoxo ( 22. června 2019 21:56 )

dědku, vzpamatuj se

a-z- ( 22. června 2019 21:44 )

Nějaká mladá vrána jim do jejich lásky nebude kecat? Jasný tcháne?

Zobrazit celou diskusi