Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Český milionář (64) a jeho o 40 let mladší modelka: Svatba v kostele a plány na děti!

Autor: ital - 
12. června 2019
05:00

Český podnikatel a milionář Miloš Kant (64) žijící ve Švýcarsku požádal zhruba před třemi týdny o ruku svou téměř o 40 let mladší přítelkyni Margaritu Aranhaovou (25) na červeném koberci při filmovém festivalu v Cannes. Zatímco bývalá modelka tvrdí, že jde o pravou lásku, jíž se chlubí na sociálních sítích, mnozí ji tam kritizují, že plane pouze „láskou k penězům“. Nevšední pár si z toho však zřejmě těžkou hlavu nedělá, a dokonce už promluvili o plánech na děti!

Margarita (25) a Miloš (64) svoji vzájemnou lásku nijak neskrývají, ba naopak se s ní chlubí veřejně na sociálních sítích! Ne vždy se však setkají s pozitivní odezvou...

V neděli 9. června modelka zveřejnila fotku sebe a svého budoucího manžela a dostala k ní velmi krásný komentář. „Konečně jsem pochopil, co znamená pravá láska. Láska znamená, že vám záleží na něčem jiném než na vašem vlastním štěstí. Nezáleží na tom, jak bolestné jsou tvé volby. Být hluboce milovaný někým, kdo vám dává sílu, zatímco milování někoho hluboce vám dává odvahu,“ napsal jim uživatel vystupující pod přezdívkou Alentejo.

Margarita však obdržela i nepříjemnou kritiku od lidí, které ji nařkli z toho, že je s bohatým podnikatelem pouze kvůli penězům. „Děláte všechno pro peníze,“ stojí v jednom z komentářů a servítky si neberou ani další. Lidé konkrétně píšou, že je to spíš „láska k penězům“ a fotku popisují jako „rande s dědečkem“.

Žádost o ruku v Cannes

Miloš požádal Margaritu o ruku ve čtvrtek 23. května při návštěvě filmového festivalu v Cannes, čímž si získali značnou popularitu. Od té doby se objevili v několika mezinárodních zpravodajích. V televizním pořadu Seven Days (7 dní) podnikatel odhalil, že obřad plánují za 3 – 4 měsíce. „Záleží to také na zahraničních službách,“ pověděl.

Místo konání svatby ještě nemají rozhodnuté, milionář se ale nemůže dočkat, až půjde před oltář, jelikož se prý jedná o jeho první manželství. „Sňatek bude jako v každé jiné zemi. Nejprve na úřadě a potom v kostele,“ sdělil Miloš Kant.

Na otázku, zda má děti, snoubenec Margarity Aranhaové zažertoval: „Nevím, jestli mám děti… nemyslím si to.“ Velký věkový rozdíl mezi dvojicí prý není problém a milionář neskrývá ochotu stát se otcem. „Chci mít děti s Margaritou,“ doplnil odhodlaně.

dingous ( 12. června 2019 21:24 )

co to zase blábolíš? ožralko ubohá, když byla STB, nebyl jsem ještě ani plnoletej, kravko

dingous ( 12. června 2019 20:25 )

chudák pan Pražanda, bleskáčový denní návštěvník diskuzí,
nemá na to, aby si pořídil vlastní webovku a komunikoval tam s ostatními stejně postiženými "kvalitními" omezenci

dingous ( 12. června 2019 19:48 )

co na tom nechápeš ?? Titan měla dřív nick Ganzanie...tohle je pro tebe složité? MUHEHE

stejne ( 12. června 2019 19:36 )

A ako to mám vedieť a ani neviem kto bol Ganzanie, či čo. Ja mám strach z čiernej mágie a ona mi rozumie. A kto si ty, teba tiež nepoznám. Tu mení nicky snáď všetci. Ráno jeden, večer zas iný. Tu sa česky asi tiež moc nenaučím. A ja nechlastám.

dingous ( 12. června 2019 18:50 )

HIHIHI...Stejne, Titan se dříve jmenovala Ganzanie a chlastá první ligu
když jí titulují ožralko, vymění si nick aby jako byla někdo jinej
no ty máš asi dajaký pochopení pro ty ochmelky, hlupaňo

Zobrazit celou diskusi