Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dojemné svatební foto: Snoubenci si řekli „ano“ v nemocnici. Nevěsta poté zemřela

Autor: DH - 
21. listopadu 2018
13:46

I přes fakt, že trpěla zákeřnou rakovinou slepého střeva, se rozhodla si své poslední chvíle užít naplno a splnit si velký sen. Samantha Webster (†33) si pár dní před svou smrtí za muže vzala svoji životní lásku Aleca. Při pohledu na fotografie z jejich dojemného obřadu se hrnou slzy do očí.

Nikdy nekouřila, nepila alkohol a s partnerem chtěla děti. Namísto toho Samantha Webster před šesti měsíci skončila v nemocnici kvůli obrovským bolestem břicha. Výsledek testů jí vyrazil dech.

„Máte agresivní rakovinu slepého střeva a zbývá vám jen pár měsíců,“ uslyšela tehdy od lékařů. Učitelka matematiky, která byla podle svých slov do té doby fit, nastoupila pár dní nato do nemocnice. Její partner a životní láska Alec (38) ji samozřejmě doprovázel.

U její postele byl každý den a Samantha se rozhodla, že mu splní velké přání a ještě před tím, než odejde, se stane jeho ženou. „Když jí diagnostikovali rakovinu, museli jsme vše zrušit. Pak jsme se rozhodli, že to jediné, co má ještě smysl, je, že se vezmeme,“ vysvětlil Alec médiím. A nemocnice jim vyšla vstříc.

„To, co pro nás v nemocnici udělali, je fenomenální. Celkově pro Sam udělali hrozně moc. Udělali nám tu takové naše prostředí, jen pro nás,“ uvedl Alec o obřadu, který se konal v nemocnici. „Měli jsme veškeré dekorace a všechno, co jsme si mohli přát. Bylo to pro nás jako normální svatba,“ doplnil.

Obřad byl pro ně prostě speciální. „Svatba byla pro nás velice emotivní. Byl to ten nejtěžší, ale zároveň i nejkrásnější den v životě,“ popsal.

Pár dní po svatbě ale přišla očekávaná rána. Milovaná Sam zemřela. „Sam byla tak jedinečná. Během svého života ovlivnila tolik lidí. Byla tou jedinou osobou, která se dokázala pořád smát, nezávisle na situaci. Dokázala tím i rozesmát druhé. Nemáme z nemocnice jiné fotky než takové, na kterých se usmívá,“ uvedl smutně Alec. „Vždy jsme chtěli děti. Mám teď zlomené srdce, ale jsem na nás pyšný, že jsme svatbu ještě uskutečnili,“ dodal.

 

 

 

havran2 ( 22. listopadu 2018 07:59 )

U Rumunských cikánů zase není diskuse,jako vždycky ! ! !

karkulka_z_lesa ( 21. listopadu 2018 18:48 )

hihi....

majojo ( 21. listopadu 2018 14:34 )

Rakovina slepého střeva je skutečně vzácná. Daleko vzácnější než rakovina tlustého střeva. Slepé střevo musí být autor článku.

Monikay ( 21. listopadu 2018 14:28 )

Mně to přijde krásné

Zobrazit celou diskusi