Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Romantik se utopil při žádosti o ruku: Jeho rodina teď musí zaplatit přes půl milionu!

Autor: rc - 
24. září 2019
17:59

Steven Weber zemřel v africké Tanzanii při žádosti o ruku. Americký rodák chtěl požádat svou životní lásku při potápění, ovšem z vody už se nevynořil, a nemohl si tak ani vyslechnout, jak říká ano! Zatímco jeho přítelkyně se z romantické dovolené vrací domů sama, Stevenova rodina se snaží vyřídit převoz jeho těla domů, na nějž nemá peníze. Jeho přátelé a sestra proto založili veřejnou sbírku!

Na romantickou dovolenou do africké Tanzanie odjel Steven Weber pocházející z americké Louisiany se svou přítelkyní Keneshou Antoineovou. Američan si pro svou lásku připravil velké překvapení. V exotické zemi ji chtěl požádat o ruku. V letovisku Manta Resort měl pár rezervovaný podvodní pokoj, který se nachází v desetimetrové hloubce! Pár měl zůstat v neobvyklém ubytování čtyři noci.

Třetí noc se Steven rozhodl, že se potopí a požádá Keneshu o ruku. Žena zůstala v podmořské kabině a přes okno Stevena sledovala. Ten na kus papíru napsal: „Nemohu držet svůj dech dostatečně dlouho, abych ti řekl, co všechno na tobě miluju, ale… všechno co na tobě miluju, miluju každým dnem víc!“ napsal na vzkaz. „Staneš se, prosím, mou ženou? Vezmeš si mě?“

Kenesha však nemohla svému příteli odpovědět a oslavit s ním jejich zasnoubení. Steven se utopil, a tak místo svatby bude rodina připravovat pohřeb. „Už se nikdy nevynoříš z těch hlubin, aby sis poslechl mou odpověď. Ano! Ano! Milionkrát ano, vezmu si tě!“ napsala na sociální síť Facebook. „Nikdy se neobejmeme a neoslavíme začátek zbytku našich životů spolu, jak se náš nejlepší den v životě mohl změnit do toho nejhoršího,“ dodala v příspěvku.

Kenesha se vrací z romantické dovolené sama a Stevenova rodina řeší převoz jeho těla do Spojených států. Náklady na převoz jsou velmi vysoké, stejně tak i následný pohřeb. Steven neměl žádné pojištění. Jeho sestra a přátelé se proto rozhodli, že založí veřejnou sbírku. „Neměl pojištění a každý příspěvek je velmi vítán. Jak si asi dokážete představit, je to obrovská tragédie, a ztráta je neúnosná pro každého, kdo ho miloval,“ stojí na stránce Go Fund Me.

Rodina potřebuje vybrat 25 tisíc dolarů (560 tisíc Kč) a za pouhý den se vybralo 16 tisíc dolarů (377 tisíc Kč). Do sbírky již přispělo téměř 380 lidí. Stránku zároveň zaplavily kondolence. „Nemohu uvěřit, že tak nádherná duše opustila tento svět tak brzy. Soucítím s rodinou a přáteli,“ naspala Shaina. „Někteří lidé jsou zvědaví, jak Steven zemřel, já preferuji vzpomínat, jak žil. Každý den s velkým nakažlivým úsměvem na tváři,“ napsal D. Kuhn.

Stalin ( 26. září 2019 01:42 )

Totální idioti oba dva i celá jejich rodina,na tak drahou dovolenou mají peníze ale na pojištění nebo na blbý pohřeb a převoz těla najednou nemají a žebrají o peníze!Dobře mu tak že se utopil protože toto napadne jedině magora !!Ani korunu jim nedám sprostákům !!!

alter012 ( 25. září 2019 04:15 )

Nádherná duša , možno , ale k*o*k*ó*t ! Zase žebrák vyskakuje vyše svojej žebráckej palice ?

y1xcvbnm ( 24. září 2019 18:44 )

jen jestli je to pravda a nechtějí jen získat od lidí peníze

Zobrazit celou diskusi