Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tereza (22) exkluzivně o jejím ženatém ctitelovi! Jak to bylo s žádostí o ruku?

Aktualizováno -
22. prosince 2018
09:37
Autor: chal - 
22. prosince 2018
05:02

Češka Tereza H. (22), která v Pákistánu čelí soudu v případu údajného pašování heroinu, poskytla Blesku exkluzivní rozhovor. Kromě samotného vězení se rozpovídala o svém zdravotním stavu nebo přátelích, kteří se k ní otočili zády.

Pobyt za mřížemi v daleké muslimské zemi je pro Terezu nepochybně náročný. V nejtěžších chvílích svého života se ale sympatická bruneta může opřít o milující rodinu. Tereza s příbuznými komunikuje přes český konzulát v Láhauru. „Rodina mě podporuje, jak jen to jde. Jsem na ně pyšná za to, že mě v této i pro ně nelehké době neopustili,“ řekla obžalovaná žena Blesku.

Kromě příbuzných jsou jako opora Tereze k dispozici i přátelé. „Pár mi jich zbylo. Ti ostatní mě hodně zklamali, ale to je součást života,“ sdělila Tereza zklamaně. Myslela kamarádku Simonu (24), která s ní do Pákistánu také létala?

„Už se jí neozvu. To, co se stalo, zatížilo celou mou rodinu. Je to zklamání. Dozvědět se o nejlepší kamarádce tohle, to by šokovalo každého,“ řekla v lednu Simona Blesku. Tereza se podle svých slov sblížila s několika spoluvězeňkyněmi, žádnou z nich ale za přítelkyni nepovažuje.

Svých pět minut slávy díky Tereze zažil i pákistánský právník Shoaib Nazi, který prý Češku několikrát požádal o ruku. Měl být dokonce tak neodbytný, že ho nechal soudce vykázat ze soudní síně a zakázal mu do ní přístup.

Informaci o žádosti o ruku ale sama Tereza nyní v dopise popřela. „Žádná žádost o ruku neproběhla. Se zmíněným právníkem jsem mluvila a on sám o ničem takovém taky neví. Prý by to jeho žena asi těžko nesla,“ vysvětlila Blesku.

Tereza je naštěstí zdravá, takže nepotřebuje péči vězeňských lékařů. Jediným zdravotním neduhem, který ji trápí, je vyrážka na obličeji. „Mám na tváři alergii, kterou se snažím léčit gelem z aloe vera. Zdá se, že se to lepší,“ sdělila.

Pákistánští celníci Terezu zadrželi v lednu s kufrem, v jehož dvojitém dně bylo schovaných skoro devět kilogramů heroinu. Zadržená Češka tvrdí, že o droze nevěděla.

HledacPravdy ( 22. prosince 2018 10:15 )

Kdybys tak náhodou měl pocit, že jsi sám Tou cestou mechovou přijď rovnou k nám Vždyť fůru přátel máš v zeleném údolí Tak si jich jenom važ, ať už jsi kdekoliv.

HledacPravdy ( 22. prosince 2018 10:07 )

Teď bude nějakou dobu nesjízdná, ale z dlouhodobého hlediska je hodně projetá..

HledacPravdy ( 22. prosince 2018 09:00 )

To tě omlouvá, ale vysvětlím ti to teda jednodušeji. To, že teď momentálně závidí obyčejným lidem svobodu ještě neznamená, že po propuštění si najde normální práci a bude žít všední život.

aIIahakbar ( 22. prosince 2018 08:44 )

Pořád nekňuč ty filcko debilní Terezo a koukej už tam zdechnout, ať je od tebe klid.

HledacPravdy ( 22. prosince 2018 08:42 )

Já jsem nic takového nepsal, ale chápu, že tupec nedokáže pochopit psaný text. Hlavně né taková stupka jako ty.. Jo, děsně se jí tam daří, přeji ti taky takový hotel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání