Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zvrat v případu „pašeračky“ Terezy (22): Soudce prozradil, kdy padne poslední verdikt!

Autor: rc - 
15. prosince 2018
13:15

Pákistánská média již před časem informovala, že soudce, který má rozhodnout o osudu Češky souzené v Pákistánu za pašování drog, chce rozhodnout co nejdřív. Soud s Terezou H. (22), kterou celníci na letišti v Láhauru zadrželi s devíti kilogramy heroinu v kufru, se táhne už od ledna. Jak to ale vypadá, soudce už opravdu hodlá případ uzavřít a dokonce už stanovil datum, kdy padne verdikt!

Tereza H. v lednu cestovala z pákistánského Láhauru do Spojených Arabských Emirátů a odtamtud měla letět do Irska. Za Perský záliv se již ale nedostala. Celníci v Pákistánu krásnou Češku zadrželi při kontrole. V zavazadle jí našli devět kilogramů heroinu!

Češka tak skončila v tamním vězení a už téměř rok čeká na verdikt. „Pákistánský justiční systém úplně neodpovídá evropským, respektive českým zvyklostem,“ řekl v říjnu mluvčí Ministerstva zahraničních věcí Michal Bucháček. Ovšem jak se zdá, proces bude u konce co nevidět!

Podle zpravodaje Blesk.cz měl v sobotu soudce navštívit dvaadvacetiletou Češku ve vězení, aby zkontroloval, jak probíhají přípravy na Vánoce, a zároveň prozradil, že chce rozhodnout ještě předtím, než začnou vánoční svátky.

„Soudce mi řekl, že by se mohlo rozhodnout už před Vánoci,“ řekl pákistánský novinář Aršád Alí. V sobotu dokonce soudce prozradil, kdy chce rozhodnout o verdiktu. „Soudce řekl, že zřejmě rozhodne 20. prosince,“ dodal Aršád Alí. Navíc Tereza obdržela devět finálních otázek ohledně jejího případu, na které měla odpovědět a které mohou ovlivnit verdikt soudce. Zdá se, že poté, co se dozvěděla, že se její případ chýlí ke konci, se jí ulevilo. Na videu, které vzniklo v sobotu, vypadá šťastně. Češka je na něm zahalená v červeném šátku s širokými brýlemi a s úsměvem na rtech.

Video  Tereza obviněná z pašování drog neskrývala u posledního stání nadšení.  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Stanley1000 ( 16. prosince 2018 11:02 )

No, jak to tak vidím, je třeba vás tady trochu poškádlit. Řekl bych, že soudce chce rozhodnout ještě před Vánoci proto, aby Tereza mohla být na Štědrý den doma v kruhu rodinném. A nadávejte mi, jak chcete, mně je to fuk.

Pohybovenadany ( 16. prosince 2018 02:24 )

A všichni ji maji radi . Nakonec bude českou velvyslankyní v Pákistánu .🐪🐎🐕🦏🦓🦜

PPP150W ( 15. prosince 2018 20:35 )

Ne někteří, ale všichni, po několika gramech. Mrtví obvykle žádné starosti nemají a tak jsou de facto šťastní.

PPP150W ( 15. prosince 2018 20:26 )

A v čem spočívá to popravyt?

doktormediciny ( 15. prosince 2018 19:57 )

Ja bych taky dsal nejakou petku...Nakonecv treba rekne ze o obsahu kufru nevedela a neni cxo resit..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání