Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tereza jde v Pákistánu na dračku: Další žádost o ruku!

Aktualizováno -
11. prosince 2018
13:28
Autor: yks - 
11. prosince 2018
05:01

Soudní jednání v pákistánském Láhauru spěje do finále a Tereza (22) se usmívá. Stalo se snad něco, co jí dělá radost? Žalobce se jí usilovně snaží házet klacky pod nohy. Poté, co soudce odmítl jeho žádost o novou obžalobu, odvolal se k vyšší instanci. Na Terezu ovšem v pondělí čekalo ještě jedno nepříjemné překvapení. 

Nečekaně chladné počasí uvítalo mladou Češku na cestě k soudu i od něj. Zatímco ji její strážci doprovázeli na jednání, zimomřivě se choulila do svého oděvu. K soudu šla s úsměvem, tentokrát měl ale pro ni muž v taláru připravenou další studenou sprchu. 

Soudce se rozhodl vyhovět obžalobě a vyčkat na rozhodnutí nadřízené odvolací instance. K té totiž mezitím doputovala nová žaloba sestavená po debaklu, který státní zástupce utrpěl během posledních výslechů svědků.

„Na pondělním soudním stání požádal státní zástupce soudce o další dva dny, aby mohl zajistit dodatečné důkazy,“ sdělila Blesku mluvčí Ministerstva zahraničních věcí ČR Michaela Lagronová. Líčení tak bylo odročeno na středu.

Ani to však nesmazalo Tereze úsměv z tváře a další odročení snesla se stoickým klidem. Zato před budovou soudu na ni čekalo nepříjemné překvapení. Právník Shoiab Nazai je Terezou chorobně posedlý a dal zřetelně najevo, že se od cíle svého zbožňování nenechá jen tak oddělit. Soud mu sice zakázal doprovázet ji do soudní síně a účastnit se jejích jednání, ale zamilovaný právník tento zákaz snadno obešel. Počíhal si na Češku cestou od soudu.

Video  Terezu žádost o ruku potěšila.  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Na rozhodnutí soudu, který Nazaiovi zakázal se k Tereze přibližovat, ani přítomnost policistů advokát nebral zřetel. V nestřežené chvíli dokonce svůj idol znovu požádal o ruku. Muži zákona s ním neměli valnou trpělivost a jednoduše ho vyvedli. Teprve pak mohla eskorta obžalovanou ženu odvést.

Terezu zadrželi pákistánští celníci na letišti v Láhauru 10. ledna. Při třetí kontrole u ní totiž objevili téměř devět kilogramů heroinu. Mladá Češka tvrdí, že o drogách nevěděla. Už téměř rok teď Tereza navštěvuje láhaurský soud a čeká na rozsudek.

Vzhledem k tomu, že jde o cizinku a vezla méně než 10 kilo drog, nehrozí jí trest smrti a patrně ani doživotí. I tak čelí deseti letům v místním vězení. Česko totiž nemá s Pákistánem dohodu o vydávání zločinců.

 

petrw ( 12. prosince 2018 06:06 )

jen at si ji vezme ona neudrzi svoji pí. zahne mu a on ji pak pekne sejme delnici

illyria ( 11. prosince 2018 21:52 )

Boháči jsou známí svojí trpělivostí... Takže si klidně na ní těch 10 let počká.-DDD

dragomira ( 11. prosince 2018 19:50 )

No pokud se dostane ven za 20 let tak může ještě dělat h a j z l bábu, anebo hulit na hlaváku bezdaky za bura. Jiná kariéra tuhle khurvu muslimů nečeká.

forrtyn ( 11. prosince 2018 17:07 )

V chudých zemědělských rodinách ano, v rodině právníka spíš ne

antismejd ( 11. prosince 2018 16:02 )

V Pakistanu jsou fakt luxusní vazební věznice-ta *** chodí skvěle upravená,nalíčená a rozdává dokonalé úsměvy a nikdy nemá pouta. Dlouho jsem žil v krutém omylu-Pakistan je vrcholně civilizovaná země..............

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání