Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Neplodný milionář hledá pravého otce svých dětí. Můj táta budeš vždy ty, napsal mu syn

Autor: DH - 
8. ledna 2019
05:30

Přes dvacet let se o ně staral jako o vlastní, pak ale přišel na to, že celou dobu žil ve lži. Britský milionář a spoluzakladatel firmy MoneySupermarket.com Richard Mason (55) při vyšetření v nemocnici zjistil, že je neplodný a ani jedno z tří dětí (23letý syn a 19letá dvojčata) nemůže být jeho. Pravého otce svých synů nyní hledá pomocí odměny. Jeden ze synů mu však vzkázal, že má jen jednoho tátu.

Milionář a podnikatel Richard Mason (55) se rozhodl, že najde pravého otce svých tří synů. Za jakékoli informace, které by mohly vést k zjištění jeho identity, vypsal spoluzakladatel firmy MoneySupermarket.com odměnu 5000 liber, tedy v přepočtu přibližně 145 tisíc korun.

Jeho bývalá žena, čtyřiapadesátiletá Kate, naopak přijala to, že mu zaplatí sedm milionů korun jako odškodnění, aby se vyhnula dlouhým soudním tahanicím. Žena přiznala, že měla v 90. letech čtyřletou aférku a poté svému muži nakukala, že děti jsou jeho.

Mason v roce 2016 při zdravotní prohlídce od lékařů slyšel nemilou zprávu. Kvůli cystické fibróze byl celý život neplodný. Okamžitě s touto informací kontaktoval bývalou ženu, matku jeho tří dětí, která na něm při jejich rozvodu v roce 2006 vysoudila miliony.

„Ahoj, dnes jsem byl v Liverpoolu v nemocnici, aby mi dali finální vyjádření, co mi je. Mám cystickou fibrózu. Podle jejich názoru bych nikdy neměl mít dítě. A natož tři…,“ napsal milionář své exmanželce. „Řekli mi, že je 98% pravděpodobnost, že nejsem otcem ani jednoho z nich. Doufám, že mi dopřeješ bližší prozkoumání (více testů), které mi řekne, jestli jsem otcem…,“ dodal Mason.

Úspěšnému podnikateli testy potvrdily to nejhorší. Nebyl otcem ani jednoho z nich. Mason přiznal, že nebýt jeho nové manželky, tak by si po této zprávě vzal život. „Kdyby tu Emma nebyla, opravdu bych byl mrtvý. Představte si, že vám řeknou, že umíráte a vaši tři synové nejsou ve skutečnosti vaši, můj život se najednou obrátil naruby,“ vysvětlil.

Pak ale přišel další šok. Po vleklém vyjednávání o odškodnění se s milovaným otcem přestali bavit i dva jeho synové. Zdevastovanému muži tak hodně pomohla SMS zpráva, kterou mu jeden z nich nedávno poslal.

„Tati, jak jsem ti vysvětlil už na začátku, nebyl den, kdy bys nebyl mým otcem. Samozřejmě že budeme v kontaktu, to se nikdy nezmění. Jsem tu vždy pro tebe a ty budeš vždy můj tatínek. Miluju tě,“ napsal jeden ze synů svému otci.

Mason tak nyní doufá, že synům ulehčí život a najde jim pomocí odměny pravého otce, kterého mají podle jeho slov právo poznat. „Stále je považuji za své chlapce, i když nejsem jejich biologickým otcem, a moc mi chybí,“ uzavřel smutný milionář.

 

1val1 ( 8. ledna 2019 11:36 )

Častý život ve lži našich žen.

Taurus70 ( 8. ledna 2019 11:29 )

Centrum Vy budete stejneho razeni jako dotycna ,Hexendorf ma pravdu neni vetsiho ponizeni a zrady ,takove prasarny se muze zastavat jen zenska nebo ***💩💩

Hexendorf ( 8. ledna 2019 11:01 )

Projev lasky pichat s jinym? No ja mate smyslene predstavy o lasce.takovou picovinu uz jsem dlouho necetla..Ja bych ji zastrelila jednou ranou.

centrum ( 8. ledna 2019 08:25 )

Jiný na jeho místě by byl rád, že má děti, a byl by jim dobrým otcem. A nevytruboval by do světa, že je kapoun. Asi se mu těžko přijímá informace, že je neplodný. Kdoví ale, jak to vlastně bylo. Mohlo to být i tak, že manželka tušila, že on děti mít nemůže, ale chce. A tak se postarala, aby děti měli. To není vypočítavost, ale může to být zrovna projev lásky a snaha vyhovět, uchránit. Jen oni dva vědí, jak, co a proč kdy bylo. Mně se zdá ujetý on, že to takhle rozmazává v médiích.

Taurus70 ( 8. ledna 2019 07:24 )

Chudaci deti ,holt zeny jsou od prirody amoralni stvoreni ,uz to ze nejoblibenejsi zensky film stoleti podle divacek je Prety Women to vysvetluje vse🤐🤐👿

Zobrazit celou diskusi