Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Turek zmlátil syna (6) železnou tyčí: Chlapec neudělal úkol, teď bojuje o život

Chlapec je po brutálním útoku v kómatu a bojuje o život. (Ilustrační foto)
Chlapec je po brutálním útoku v kómatu a bojuje o život. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: chal - 
4. ledna 2019
18:17

Neuvěřitelné, šílené! Těžko se hledají slova, která by vystihla příšerný čin Mehmeta Aliho z Turecka. Muž totiž zmlátil svého 6letého syna železnou tyčí, chlapec upadl do kómatu a bojuje v nemocnici o život. Mehmet takto nepochopitelně zareagoval na naprostou malichernost. Malý Mertcan neudělal domácí úkol…

Turečtí policisté z města Iskenderun nedaleko hranice se Sýrií vyšetřují případ brutálního napadení malého Mertcana (6). Chlapec leží v kómatu v nemocnici a jeho stav je kritický. „Můj chlapeček zemře,“ bojí se nejhoršího jeho matka Gulistan. Celá věc je ještě horší o to, že agresorem byl Mertcanův otec Mehmet Ali.

Agresivní otec zmlátil vlastního syna, protože neudělal domácí úkol. K brutálnímu útoku použil kovovou tyč z vysavače. Mehmet způsobil synovi velmi vážná zranění, kvůli kterým může zemřít. Mertcanova matka o exmanželově agresivitě věděla, proto se s ním také rozvedla.

Nepředpokládala ale, že byl byl Mehmet schopný vztáhnout ruku i na vlastní dítě. „Mě mlátil každý den, ale vidět mého syna v takovém stavu je to nejhorší,“ sdělila médiím zdrcená Gulistan, která se bojí o Mertcanův život.

Že má Mehmet násilnickou povahu, potvrdila i jeho matka Halide. Tureckým médiím řekla, že ji její vlastní syn v minulosti mlátil, a když to nahlásila na policii, vyhrožoval jí smrtí. „Mě také mlátil každý den,“ přidala se Halide k bývalé snaše.

Mertcanovo bezvládné tělo našli Mehmetovi sousedé a okamžitě zalarmovali policisty. Ti agresivního muže zatkli a nyní ho vyšetřují. Zraněný chlapec je v nemocnici připojený na přístrojích na podporu života a je v kritickém stavu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání