Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Exsnoubenka českého milionáře (63) se bojí o život: Podřežu tě, chodí jí výhrůžky

Autor: SKS - 
21. července 2019
11:54

Bývalá snoubenka česko-švýcarského podnikatele Miloše Kanta (63) Margarida Aranhaová (25) zažívá těžké období. Po rozchodu ji navíc trápí anonymní výhrůžky smrtí! Portugalka dostává nechutné zprávy na sociálních sítích a policie jí nemůže nijak pomoct. A jako by to nestačilo, vnadná tanečnice přišla k pořádnému monoklu...

Hvězda portugalské reality show Love on Top a bývalá striptérka Margarida Aranhaová zažívá velmi těžké období. Kromě těžkého rozchodu s majitelem několika nočních klubů Milošem Kantem se musí v těchto dnech potýkat i s výhrůžkami smrtí!

„Když už si člověk myslí, že zažil všechno, lidi ho překvapí. Někdo mi vyhrožuje z falešných účtů a policie s tím nemůže nic dělat, protože nedokáže zjistit, o koho jde,“ popsala Margarida na instagramu.

Zprávy, které mladá Portugalka od anonymů dostává, skutečně nejdou brát na lehkou váhu. „Podřežu tě“ nebo „Zabiju tě.“ Takové výhrůžky musí vnadná tanečnice snášet. Jednu z těchto zpráv prý Margarida dostala ještě v době, kdy byla s českým podnikatelem zasnoubená.

Miloš Kant a Margarida tvořili pár zhruba tři měsíce. Byl to na první pohled idylický vztah. Dvojice se seznámila v Kantově nočním klubu, kde Margarida vystupovala na pódiu. Její křivky podnikateli okamžitě učarovaly.

Pár trávil většinu času u moře na pláži ať už ve Španělsku, Francii nebo daleké Asii a odskočil si i na filmový festival v Cannes. Právě tam, na červeném koberci před promítáním filmu Mektoub, má láska: Intermezzo Kant požádal svou milenku o ruku.

Český podnikatel si pak založil účet na instagramu, kam téměř každý den umisťoval fotografie své snoubenky a vyznával se jí z lásky. Margarida své fanoušky zásobovala zrovna tak. Nyní to vypadá, jako kdyby se jeden druhého snažil ze svého života zcela vymazat. Portugalka smazala všechny společné fotky, Kant pro jistotu účet na sociální síti zrušil úplně.

Margarida se na začátku července vrátila ze Švýcarska, kde s Kantem žila, domů do Portugalska. Pro server dioguinho.pt pak potvrdila, že je jejímu vztahu s českým pracháčem konec.

Portugalskému webu se podařilo získat fotografii, na které má mladá žena krví podlité oko a monokl. Snímek údajně pochází právě z období, kdy se vztah Margaridy a Miloše Kanta chýlil ke konci.

Margarida podle spekulací portugalských médií už našla za Kanta náhradu. Má jí být herec Angelo Rodrigues.

villon ( 22. července 2019 08:12 )

To je hlavní poučka a divim se že provozovatel bordelů se s ní neřídil: s prostitutkama musí jít veškeré city stranou, jináč to blbě dopadne. Zruinovanejch chlapů co se chtěli ożenit s milovanou d.ěvk ou znám několik, tenhle z toho vyváznul celkem v poho, stačil kočce naflákat i ciferník.

Donnes Donne ( 21. července 2019 22:49 )

dědek Čech ta řeč ka je putulgacka

sekebo ( 21. července 2019 18:30 )

U toho "krasavce" by ani miliardy nepomohly.

mrd.vola ( 21. července 2019 18:13 )

mrd.vola ( 21. července 2019 18:05 )

ty č urno vožralá ganzánie ty se stejnak uchlastáš

Zobrazit celou diskusi