Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Znásilňovací droga, sex a vražda? Ivana (†18) měla v krvi ketamin, odhalila pitva

Autor: dce - 
18. prosince 2017
14:03

Ivana chtěla být slavná v celém světě. Nyní se jí to podařilo, ale bohužel jinak, než jak doufala. Mladičkou modelku našli mrtvou v Kuala Lumpur – podle všeho vypadla z 20. patra. Její blízcí nevěří, že šlo o nehodu, pitva navíc nyní odhalila, že měla v těle drogy, které jsou součástí „znásilňovací drogy“.

Krásná Nizozemka Ivana Smit (†18) se před smrtí měla účastnit soukromé swingers party zámožného Američana. Nahou ji o něco později našli na balkoně v 6. patře výškové budovy. Podle prvotních závěrů policie vypadla z 20. patra.

Rodina ovšem tuto verzi odmítla a věří, že dívku někdo shodil. Údajně měla na krku známky po škrcení. Pitva navíc odhalila, že měla modelka v krvi kromě alkoholu také amfetamin a ketamin, který je součástí tzv. znásilňovací drogy.

Drogy měl v těle i zámožný magnát Alexander Amado Johnson (45) s manželkou Lunou. Ti byli zatčeni a krátce na to propuštěni na kauci.

Ivanini rodiče Marcel a Christina se nyní vrátili z Malajsie domů, do holandského Peeru. Bez těla milované dcery – malajská policie jim ho zatím nevydala. Rodiče nyní zvažují, že najmou soukromého detektiva, který smrt jejich dcery vyšetří „až na kost“. 

Ketamin je totiž anestetikum, které se používá při operacích či pro pacienty na oddělení popálenin. Bývá zneužíváno jako rekreační droga, způsobuje halucinace a pocity oddělení od vlastního těla. 

Aduanaadu ( 12. ledna 2019 15:52 )

Blba mlada angremis? Nezkusena? Fetacka? Dobre ji tak? Ten bohac? Sni vostukal? Pak ji hodil balkonu? 20 metru? Višky? mysllela jednom sex? Nic vic a nemela kluka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání