Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nahé tělo Ivany (†18) našli pod okny jejího bytu: Rychlý závěr policie šokoval rodinu

Autor: lm - 
11. prosince 2017
16:24

Malajsijská policie řeší záhadnou smrt teprve osmnáctileté nizozemské modelky Ivany Smit. Dívka byla nalezena mrtvá pod okny svého bytu v Kuala Lumpur a neměla na sobě žádné oblečení. Policie ale tvrdí, že dívka vypadla z okna ve 20. patře sama.

Ivanu Smit (†18) našli mrtvou na balkoně v šestém patře, tedy 14 podlaží pod jejím bytem. Dívka pracovala jako modelka, mimo jiné předváděla oblečení světoznámé značky Chanel. Osudné noci byla na večírku a po návratu domů, zhruba v sedm ráno, si psala se svým přítelem a poslala mu selfie. O sedm hodin později ji našli mrtvou.

Podle policie vypadla z okna zhruba v deset dopoledne, našli ji ale až ve tři odpoledne. „Jak je to vůbec možné? Je divné, že ji nenašli až do tří odpoledne. Byla vysoká 181 centimetrů a bariéra měřila 120 centimetrů. Jen pokud by se předklonila, tak by vypadla. Prostě nespadla a ani neskočila,“ uvedl dívčin táta Marcel s tím, že sousedé měli slyšet z apartmánu křik a policie chce podle něj jen vše rychle uzavřít.

Malajsijská policie ale trvá na tom, že na její smrti není nic podezřelého a přiklání se k verzi, že na ní neměl podíl nikdo cizí. Zdrcená rodina tak žádá nizozemskou ambasádu a Interpol, aby se do vyšetřování zapojily a záhadnou smrt objasnily.

„Nemůžeme uvěřit, že by vypadla z 20. patra a její tělo bylo nalezeno v šestém podlaží. Byla nalezena úplně nahá. Kde byly její boty a spodní prádlo? Jsme přesvědčeni, že v Ivanině smrti je nutno hledat kriminální prvek,“ řekl médiím dědeček Fredrik, který v Malajsii žije již 20 let a Ivanu v zemi posledních 13 let vychovával.

..krakonos500 ( 12. prosince 2017 08:49 )

Jasná sebevražda elektrickým proudem. Jako v případu Kramný

santikxauz ( 11. prosince 2017 23:34 )

Asi se šla koupat a spletla si dveře do koupelny s oknem na ulici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání