Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Konec velké lásky! Tanečnice (25) vyměnila českého milionáře (63) za mladší model

Autor: chal - 
17. července 2019
10:37

Tak to je šok! Vztah českého podnikatele Miloše Kanta (63) a portugalské televizní hvězdičky Margaridy Aranhaové (25) je u konce. Mladá tanečnice to oznámila necelé dva měsíce po bombastických zásnubách, které proběhly na červeném koberci filmového festivalu v Cannes. Margarida ze zrušené svatby dlouho nesmutnila. Podle spekulací portugalských médií si už za Miloše Kanta našla náhradu.

Čekal někdo něco jiného? Bláznivá lovestory českého majitele nočního klubu ve Švýcarsku Miloše Kanta a portugalské tanečnice Margaridy Aranhaové je u konce.

Přestože jejich vztah trval jen zhruba tři měsíce, dvojice pravidelně plnila stránky bulvárních médií a Kant dokonce stihl požádat mladou krásku o ruku. Právě zásnubami se pár dostal do povědomí široké veřejnosti.

Český stárnoucí seladon si totiž pro tento intimní akt vybral kulisy filmového festivalu v Cannes. Kant tak před Margaridou poklekl na premiéře filmu Mektoub, má láska: Intermezzo přímo před objektivy desítek fotografů. Mladá Portugalka řekla nadšené ano a snímky šťastného páru obletěly celý svět.

Kant s Margaridou byli zamilovaní až po uši a svou lásku každý den dokazovali především na instagramu, který oba poctivě zásobovali společnými fotografiemi a videy. Nesourodému párečku ale ne úplně všichni přáli.

Milošovy i Margaridiny příspěvky na sociální síti často doprovázely komentáře uživatelů, kteří tvrdili, že vnadná kráska je s plešatým šedesátníkem jen kvůli penězům. Jedovaté poznámky se Milošovi pochopitelně nelíbily a svou snoubenku statečně bránil.

„Neútoč na ni. Nic nevíš. Jenom závidíš a nemáš na práci nic lepšího než psát blbosti. Mluv se mnou a říkej si, cokoliv chceš. Ale nemluv negativně o Margaridě,“ odpověděl podnikatel jednomu z lidí, kteří označovali tanečnici za obyčejnou zlatokopku.

Důvod ukončení tříměsíčního vztahu ani jeden z bývalých snoubenců nekomentoval, Margarida rozchod pouze potvrdila pro portugalský server Dioguinho.pt. „Můžu potvrdit, že náš vztah s Milošem je u konce, nebudeme se brát. Jsem v Portugalsku a do Švýcarska se už nevrátím,“ sdělila.

Margarida udělala za vztahem symbolickou tečku i na instagramu, smazala všechny fotografie z doby, kdy s Kantem byla. Český pracháč svůj účet na sociální síti smazal úplně.

Podle portugalských médií už Margarida za snoubence pravděpodobně našla náhradu. Usměvavá brunetka byla totiž viděna při dovádění na pláži s hercem Ângelem Rodriguesem (31). Jestli si s pohledným krajanem Margarida oproti českému podnikateli polepšila, ať si každý udělá obrázek sám.

Jedno je jisté. Kromě instagramových „hejtrů“ udělal rozchod radost i rodině vnadné tanečnice, která se se vztahem Margaridy s o mnoho starším Čechem podle informací portugalského bulváru nikdy nesmířila a skousávala ho jen těžce.

jameson ( 18. července 2019 00:06 )

Tak si děda najde jinou štětku, no problem.

picoda ( 17. července 2019 21:44 )

Kvetuse

hanka666 ( 17. července 2019 21:00 )

Viagra je nedostatkové zboží, tak se nedivme, že mu mladá holka dala vale. Postarším seladonům bych vzkázala, že to co má ten mladý kluk, to si starej cap za fůru prašulí nekoupí.

matulik333 ( 17. července 2019 20:31 )

No holka asi (ako jedna z mála) nabrala rozum a pokiaľ plánuje rodinu, tak pochopila, že len tie prachy naozaj nestačia (deti by boli ako keby bez otca, starý dědek by nemal nervy sa podieľať na výchove, hodil by prachy a ženská staraj sa - realita mnohých "zlatých klecí"). Ad postava, pekná, dokiaĺ je mladá. Je to inak typická hruška - prsa umelé (páč tam moc nenarastú), bříško zostane asi celoživotne docela ploché, zato *** a stehná budú naberať na rozmeroch A to ani nevydiétuje toto (brucho by diétami zhodila, riť a nohy nadmerné, to je vždy problém).

Kvetuse ( 17. července 2019 17:37 )

Dedek ma tak akorat z ostudy kabat. Ale dobre mu tak a vsem dedkum co veri, ze mlada holka muze byt se starym paprdou z ciste lasky.

Zobrazit celou diskusi