Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Reprezentační volejbalista Marián podlehl těžké nemoci: Zůstaly po něm manželka a dvě děti

Autor: DH - 
15. července 2019
17:51

Strašlivá tragédie potkala slovenský i český volejbal. Ve věku 45 let náhle zemřel volejbalista, který hrál i za českou Odolenu Vodu, Marián Mosorjak. Podlehl vážné nemoci. Pro jeho rodinu vznikla sbírka.

O smrti oblíbeného hráče a fanouškovského favorita Mariána Mosorjaka jako první informoval web Slovenské volejbalové federace, jejíž členové se stále nemohou ze smrti kamaráda a zkušeného volejbalisty vzpamatovat. Mosorjak, který hrál v kariéře za Humenné, Prešov, VKP Bratislava a především také za českou Odolenu Vodu, podlehl vážné nemoci. S českým týmem vyhrál mimo jiné i extraligové stříbro v sezoně 2000/01.

Nejlepší časy Mosorjaka ale nastaly po návratu na rodné Slovensko, kdy ho výborné výkony na pozici libera katapultovaly až do reprezentace, za níž nastoupil proti Řecku a Finsku. Po skončení kariéry se přestěhoval do Sence, kde působil jako obchodní ředitel ve zdejší firmě.

Mosorjak nechal po své smrti na světě samotnou manželku s dvěma dětmi. Pro ně nyní společnost MIB Profisport zorganizovala veřejnou sbírku. Budeme Vám vděční, když pošlete peníze a nasdílíte tuto informaci s ostatními. Vše posílejte do konce července. Vyjádříte tímto podporu jeho pozůstalé ženě a dětem,“ napsala společnost na facebook. Více informací naleznete v jejich příspěvku níže.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi