Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reprezentantka Slávka Mihálová zemřela ve studni: Pokoušela se zachránit souseda Filipa (†29)

Autor: rc - 
19. června 2019
13:08

Slovenské město Senica šokovala tragická smrt policisty Filipa (†29) a jeho sousedky Slávky Mihálové (†41). Oba dva zemřeli poté, co se ve studni u rodinného domu nadýchali jedovatého čpavku! Vyšlo najevo, že Slávka dříve reprezentovala svou zemi ve volejbale. 

Policejní vyšetřovatel Filip, který s rodinou bydlel ve slovenském městě Senica, čistil studnu. Netušil však, že se v šestimetrové hloubce nachází vysoká koncentrace jedovatého čpavku.

Chvíli poté, co do studny slezl, začal kolabovat a volal o pomoc. Na jeho volání zareagovala sousedka Slávka. „Neváhala a šla po žebříku dolů,“ řekl jeden ze svědků pro Čas.sk. Ovšem kolabovat začala i Slávka. Na pomoc dvojici proto vyrazil do studny Slávčin manžel Andrej.

To už na cestě byli hasiči a zdravotníci. Zachránit se však podařilo pouze Andreje. Slávce a Filipovi už nebylo pomoci. Vyšlo najevo, že žena byla bývalá profesionální sportovkyně, která reprezentovala Slovensko ve volejbale. Dobře rozjetou kariéru však opustila, aby se věnovala svým dětem Tomášovi (7) a Slávce (15), která kráčí ve šlépějích své mámy a věnuje se tenisu.

„Vyhrává jednu soutěž za druhou, je talentovaná. Maminka ji v tom velmi podporovala. Je to strašné,“ uvedl soused. „Slzy se kutálejí neustále, můj žal se prohlubuje a moje srdce je rozbité na milion kousků. Odešel mi člověk, který neznamenal jen slovo máma. Osoba, která znamená tak moc, moje maminka, moje sestra, moje nejlepší kamarádka, moje vrba, zpovědní vrba. Je to nepředstavitelné, že tyto emoce, radosti, starosti nebudu sdílet s tebou,“ napsala na sociální síť dcera Slávka.



PPP150W ( 19. června 2019 23:04 )

Vám příjde humorné, že zemřeli dva lidé?

PPP150W ( 19. června 2019 23:02 )

Je to častější jev, než se zdá. Amonné ionty se dostávají do podzemních vod obvykle z okolních nedostatečně izolovaných septiků, nebo z polí, která jsou hnojena hnojivy s obsahem amoniaku. Pokud je tento průsak masivní a zdroje jsou blízko, může se stát, že koncentrace amoniaku bude velmi vysoká a jelikož se velmi dobře váže na vodu, nestoupá vzhůru, přes to, že samotný plyn je lehčí než vzduch. Zůstává tedy ve studni a jak vidět, může být velmi nebezpečný.

antitupec ( 19. června 2019 20:20 )

Studna smrti! Muži se při jejím čištění otrávili, jeden zemřel! - Článek z Českých novin z 28.7. 2015. Stává se to všude, dokonce i v dokonalém Česku...

antitupec ( 19. června 2019 20:13 )

Zase idiot,,pesHovnes" kterého po vylíhnutí dva týdny nosili na lopatě, jelikož nevěděli jestli je to ***, nebo živý tvor. Opravdu nechápu zakomplexované dementy, proč mají potřebu i v neštěstí, léčit svoji malost nadávkami.

hradnisamohunka ( 19. června 2019 19:34 )

Slováci vždycky pobaví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání