Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prsatá bývalka českého milionáře o domácím násilí: Monokl měla kvůli němu!

Autor: SKS - 
26. července 2019
05:01

Bývalá snoubenka podnikatele Miloše Kanta (63), portugalská tanečnice Margarida Aranhaová (25) konečně prolomila mlčení ohledně údajného domácího násilí! Mladá kráska na sociálních sítích prozradilo, co jí způsobilo ošklivý monokl. A svým vysvětlením pořádně překvapila.

Český podnikatel Miloš Kant (63) a televizní hvězdička Margarida Aranhaová (25) spolu byli poměrně krátce. Za necelé tři měsíce však procestovali kus světa, s velkou pompou se zasnoubili a nakonec se v tichosti rozešli.

Nesourodá dvojice dávala svou lásku na odiv na každém rohu (a hlavně na sociálních sítích) a na veřejnosti se milenci zahrnovali něžnostmi. Konec jejich velké lásky stále provází nejasnosti, ani jeden z bývalých snoubenců se totiž k rozchodu nechce vyjádřit pro média.

Portugalské bulvární servery tak čile spekulují, proč vlastně Margarida Miloše opustila. Nejčastěji jsou zmiňovány dva možné důvody. Některá média informovala, že Margarida krátce po rozchodu s Kantem začala chodit s hercem Angelem Rodriguesem. Je tedy možné, že Kant dostal kopačky právě kvůli mladému hezounovi.

Druhý potenciální důvod ukončení vztahu je už vážnější. Server Dioguinho.pt přišel s informací, že Miloš Kant snoubenku zmlátil, a ona proto odletěla ze Švýcarska domů za rodiči a s bohatým podnikatelem definitivně skončila. Vážné obvinění web podložil fotografií, na které má Margarida krví podlité oko a lehký monokl.

Miloš Kant po několika dnech mediálního ticha toto nařčení odmítl s tím, že bývalka měla v oku zánět. Jelikož podle něj ze Švýcarska odletěla ještě před tím, než se jí oko zhojilo, zánět se mohl zhoršit. „Margarida ukončila léčbu, protože odletěla do Portugalska. V nemocnici ale může zažádat o zdravotní dokumentaci,“ sdělil majitel švýcarských nočních klubů serveru Dioguinho.pt.

Z jedné strany tedy vysvětlení přišlo, ale Margarida se k osvětlení věci dlouho neměla a raději fanoušky na instagramu zásobovala fotografiemi svého vylepšeného pozadí.

V úterý nastal zlom. Portugalská kráska se na sociální síti konečně vyjádřila k údajnému domácímu násilí. Margarida vysvětlila původ monoklu na zmiňované fotografii a učinila přítrž všem spekulacím, které jejího bývalého snoubence stavěly do špatného světla a dělaly z něj násilnické monstrum.

„Ano, skutečně jsem měla v oku zánět, musela jsem s tím do nemocnice. Byly to těžké časy, pořád jsem plakala. Takže mě nikdo nezmlátil a tím tohle téma považuji za uzavřené,“ vysvětlila svým fandům vnadná Portugalka. K zánětu v oku prý Margarida přišla, když trávila delší dobu bez Miloše a dlouho kvůli tomu plakala.

„Chtěla jsem to osvětlit, aby nebyly žádné pochybnosti. Nikoho nesuďte. K rozchodu jsem se zatím ani jednou nevyjádřila,“ poprosila Margarida veřejnost o zdrženlivost v hodnocení jí nebo jejího bývalého snoubence.

e.lesanova ( 26. července 2019 16:44 )

Děvče hraje "vysokou" hru, která se většinou vymstí...asi jí to ještě mozek nepobírá..

helliscalling ( 26. července 2019 11:39 )

doufám, že existuje peklo pro novináře a skončí v něm i autor titulku.

Paul Katzchen ( 26. července 2019 10:11 )

Lže jak když tiskne. Udělala z něj veřejně idiota, ponížila ho jako chlapa tak dostala. Kdyby neměla strach o kejhák, tak by řekla pravdu. Nejsem zastáncem násilí na ženách ale jen proto, že sem žena, toho nemusím zneužívat,imho,je přeci rovnoprávnost a každá ze stran vztahu, odpovídá za své činy, ne.

hanka666 ( 26. července 2019 09:52 )

Jooooo, starý předu p n í ku, ten mladý má něco, co ty si už ani za peníze nekoupíš. Tobě už ani viagra nepomůže.

Evka4 ( 26. července 2019 09:14 )

Co je to za zvyk informovat o každým prdu kdejaké ***

Zobrazit celou diskusi