Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zemřela modelka Karolína Emingrová: Mámu dvou synů zabila rakovina

Autor: dce - 
26. července 2019
11:43

Když si bývalá modelka Karolína Emingrová (†49) před dvěma lety nahmatala v prsu bulku, tušila, že je něco špatně. Už kvůli svým dvěma dětem se ale nechtěla vzdát. Boj se zákeřnou nemocí ale před pár dny bohužel prohrála...

Jméno Karolíny Emingrové bylo v minulosti často spojováno s módním průmyslem a modelingem. V posledních letech se Karolína věnovala spíš šperkařství a vyráběla například složitou bižuterii ze skleněných korálků.

K této činnosti se obrátila, když zjistila u lékaře zdrcující diagnózu - rakovina prsu. "Prostě jsem si nahmatala bulku a věděla jsem, že něco není v pořádku," prozradila Karolína televizi Seznam.cz. Bylo 31. srpna 2017 a ona byla zrovna v Anglii. Po návratu domů zašla ihned k lékaři. Verdikt byl krutý, Karolína ale věděla, že se nesmí vzdát.

"První, co mi proběhlo hlavou, bylo: 'Mám dvě děti, nesmím to vzdát, prostě musím se s tím nějak vypořádat!'" Následovala chemoterapie i operativní léčba. Nad vodou ji držel právě fakt, že má doma dva dospívající syny a musí se o ně postarat. "Byly doby, kdy jsem si zalezla a šla jsem se vybrečet," řekla na rovinu s tím, že se ale snažila být pozitivní.

Dvouletý boj s otřesnou nemocí ale bohužel prohrála. Karolína zemřela ve středu 24. července. "Karolína Emingrová... krásná žena, skvělý člověk, máma, kamarádka, bojovnice... nezapomeneme! Odpočívej v pokoji... jednou se zase uvidíme!" napsal na sociálních sítích zpěvák Kryštof Michal, Karolínin kamarád.

Nad její smrtí smutní i další její blízcí, včetně Andrey Chaloupkové, autorky projektu 3zazivot, která rovněž bojuje s rakovinou prsu. "Jedno veliké děkuji za to, že jsi byla moji blízkou přítelkyní... Je mi tak moc smutno z toho, že přes tu obrovskou chuť žít jsi svůj boj prohrála. Nikdy na Tebe nezapomenu a jednou se společně zase setkáme na nebeském mole, modelíno moje," napsala na instagramu.

Lenka Bolkova ( 26. listopadu 2019 09:36 )

A konečně, jednoduchá a rychlá nabídka půjčky pro vás!

Rychlé půjčky od 50 000 Kč do 550 000 Kč až do 300 měsíců. Na našem portálu najdete půjčky a nebankovní půjčky: půjčky bez osvědčení, půjčky na důkaz, půjčky na výplatu za 15 minut, půjčky na výplatu ve splátkách, půjčky na výplatu bez BIK, půjčky pro nezaměstnané a zadlužené, pro práci a pro firmy, krátkodobé a dlouhodobé rychlé hotovostní půjčky ve splátkách.
Kontakt e-mailem: leni­.bol­kova0­1@gma­il.com
WhatsApp: +420608987486

Silvia27 ( 26. července 2019 17:37 )

takéto správy sa čítajú veľmi ťažko... je mi jej veľmi ľúto, tak isto pozostalých, ktorým vyslovujem úprimnú sústrasť...nech odpočíva v pokoji, Karolína...

Zobrazit celou diskusi