Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mám seznam pedofilních politiků! Tvrdila. Sexbombu našli mrtvou

Autor: csk - 
26. února 2019
15:11

Argentinská modelka Natacha Jaittová (†41) byla v sobotu nalezena mrtvá ve svém bytě. Podle pitvy jí selhaly orgány kvůli předávkování tvrdými drogami. Rodina a fanoušci tvrdí, že jí na život sáhl někdo jiný. Natacha si totiž před smrtí nadělala mnoho mocných nepřátel ve vysokých kruzích a na sociálních sítích se svěřila, že jí jde o život.

Jednačtyřicetiletou hvězdičku televizních show a sociálních sítí Natachu Jaittovou našli kriminalisté mrtvou v jejím bytě v Buenos Aires. Ležela nahá ve své posteli a v nosních dírkách měla ještě zbytky kokainu. Předešlou noc slavila se svým přítelem na soukromém večírku. Podle oficiální verze krom této drogy užila LSD a celé to prokládala šampaňským.

Pitevní protokol tvrdí, že ženě náhle selhaly životně důležité orgány. Krom toho na jejím těle nebyly nalezeny žádné známky po násilí. Oficiální verze policejního vyšetřování stanovila, že smrt pravděpodobně způsobila kombinace alkoholu a drog.

Část veřejnosti si ovšem myslí něco jiného. Modelka a matka dvou dětí totiž v posledním roce prohlašovala, že disponuje důkazy o tom, jak některé významné osobnosti z řad sportovců, politiků a z mediálního světa sexuálně zneužívaly děti.

Na sociálních sítích žena oznámila, že jí jdou tito lidé po krku: „UPOZORNĚNÍ! Nehodlám páchat sebevraždu, ani se předávkovat kokainem a utopit ve vaně. Takže až se něco takového stane, nebude to má vina,“ napsala loni v květnu na svůj twitter.

Podle ženina bratra ovšem Natacha kokain nikdy neužívala a v kombinaci s předepsanými léky by to ani nešlo. Spolu s jejím právníkem tvrdí, že se jednalo o vraždu. A zdá se, že modelce nešlo o život poprvé.

Sama se svěřila, že už dříve unikla smrti jen o vlásek, když ji v roce 2016 neznámý mladík bodl do krku šroubovákem. Policie tedy dále vyšetřuje příčiny a okolnosti úmrtí. Zjistila již, že v době před nálezem ženina mrtvého těla se v domě nacházelo pět dalších osob.

 

antismejd ( 27. února 2019 09:12 )

naprosto zbytečná bytost........

Pansy Nicholas ( 27. února 2019 00:08 )

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

dzentlman ( 26. února 2019 19:50 )

Modelka 41 let.

Samsung10 ( 26. února 2019 18:20 )

To je kraaaaaaaava....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání