Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejslavnější paterčata prosí o pomoc! Před Vánocemi shání společenské hry

Autor: VaB - 
16. listopadu 2019
05:01

Terezka, Michael, Daniel, Martin a Alex. Snad nejslavnější jména paterčat v Česku. A opět jsou v pasti! Snaží se získat deskové hry, které by mohli hrát všichni dohromady. Na Vánoce se ale těší hlavně na cukroví.  

Paterčata Kiňových jsou jedinými a zároveň nejslavnějšími v Česku. První paterčata se v Česku narodila 2. června roku 2013. U porodu v Praze – Podolí bylo v pohotovosti celkem čtyřicet specialistů. Paterčata jsou ale rok od roku náročnější na finance, hodí se jim i materiální pomoc. 

Současně shání deskové hry, které by mohla hrát všechny najednou. „Děti poslední dobou vyhledávají společenské hry, které mohou hrát všechny najednou,“ uvádějí rodiče.

Sehnat deskovou hru pro pět prcků není jednoduché. Žádají proto, prostřednictvím rodinného centra Milovice, jestli by jim někdo nepomohl. Těší se i na Vánoce, až budou s mámou péct cukroví. „Letos opět nebude při výrobě cukroví o pomocníky nouze,“ dodávají.

Pomoci rodině může každý i finančním darem, který lze zaslat na transparentní účet. „Moc děkujeme všem, kteří nás letos jakkoliv podpořili. Velice si Vaší pomoci vážíme. Klidné prožití adventu a vánočních svátků přejí,“ zakončují rodiče. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině