Itálie, Livigno, Residence Nuova Villa 

Autor: NEV-DAMA

Jednu věc tu garantují – díky fantastické poloze této rezidence můžete dojet přímo ze svahu až ke dveřím, žádné nazouvání a vyzouvání lyží. Rezidence nabízí příjemné apartmány za velmi atraktivní ceny.

Celé středisko Livigno disponuje 69 kilometry sjezdovek. A co je jeho mimořádnou zvláštností: je bezcelní zónou! Takže si zde můžete po lyžování levně nakoupit. A před cestou domů také natankovat velice levný benzín.

Itálie, San Martino di Castrozza / Passo Rolle, Rezidence Pez Gajard

Autor: NEV-DAMA

Velmi příjemná a nadstandardně zařízená rezidence, která se nachází blízko centra, ale přitom na velmi klidném místě. V ceně zde budete mít i bazén, takže nezapomeňte k lyžákům přibalit i plavky.

Populární středisko San Martino di Castrozza / Passo Rolle nabízí pestrou paletu sjezdovek všech obtížností a také jedny z nejúchvatnějších scenérií Dolomit. Pokud byste nestihli pobyt během jarních prázdnin, díky vysoké nadmořské výšce se tu můžete spolehnout na dostatek sněhu až do dubna.

Itálie, Tonale / Ponte di Legno, Rezidence Redivalle

Autor: NEV-DAMA

Rezidence nabízí velmi praktické apartmány a i zde to budete mít na lyžích ze svahu až ke dveřím, takže žádné trmácení s lyžemi skibusem.

„Středisko Tonale / Ponte di Legno má fantasticky propojené sjezdovky a také nádherně široký a sluncem zalitý jižní svah, který nabízí řadu tratí i pro méně zdatné lyžaře,“ říká Jan Osúch z NEV-DAMY, české lyžařské jedničky.