Karla Gotta a Lucii Bílou mezi nominovanými rozhodně nehledejte. Místo toho můžete hlasovat například pro Pharrella Williamse, Eda Sheerana, Taylor Swift, One Republic, Coldplay, ale i pro československé hvězdy, takže třeba pro Celeste Buckingham, Ewu Farnou, Xindla X, Majka Spirita, Chinaski a další.

Hudební fajnšmekři, posluchači a fanoušci budou totiž vybírat vítěze hned v několika kategoriích, a to Český nebo Slovenský zpěvák, zpěvačka, kapela, písnička, DJ, a to samé i ze světa – Zahraniční zpěvák, zpěvačka, kapela, DJ – a k tomu ještě kategorie Objev roku, Klub roku a Hudební portál roku. Absolutním vítězem se minulý rok suverénně stala Celeste Buckingham.

Kdo bude kralovat letošním cenám? Kdo svůj titul obhájí? Která pěvecká hvězda bude stoupat výš a výš a kdo naopak u posluchačů totálně propadne? Kdo nazpíval nejlepší singl roku? Fanoušci o tom mohou rozhodnout od 19. ledna  do 17. února na webové stránce www.evropa2.cz/cs/awards.

Na mega show a vyhlášení vítězů se pak můžeme těšit 18. února, a to v přímém přenosu na obou rádiích od 15:00 pod taktovkou moderátorských hvězd Jindřicha Ekla a Matúše Krnčoka. Vítězové získají originální cenu – originální, ručně tvořenou skleněnou skulpturu od designéra Bořka Šípka.

Posluchači se mohou těšit na velkolepou éterovou show plnou hvězd, kterou budou moci nejen poslouchat, ale také sledovat na našich sociálních sítích,“ dodává ředitelka rádia Evropa 2 i Europa 2 Jitka Fürst.

Nechť tedy boj o první příčky ankety započne!

Držitele titulů za loňský rok si pak můžete připomenout zde: www.evropa2.cz/cs/awards-2014