Když Dušanovi na prodejnu dorazila nová zásilka s losy od Fortuny Divy světa, hned si musel jeden setřít. Sice nevyhrál, ale zaujala ho možnost registrovat přes SMS svůj nevýherní los do Druhé šance, ve které se losují zájezdy za 100 tisíc.

Netrvalo dlouho a 23. 6. se na Dušana usmálo štěstí. Jeden z jeho 12 registrovaných losů mu přinesl výhru - zájezd dle vlastního výběru za 100 000 korun od společnosti FIRO-tour.

Autor: Fortuna

Spokojený výherce s voucherem v ruce už přemýšlí, jakou odpočinkovou destinaci zvolí jako cíl své dovolené. S dětmi určitě poletí k moři. Už jen zbývá vybrat termín a sbalit zavazadla.

Příští losování Druhé šance o další zájezd za 100 tisíc korun se ve Fortuně bude konat již 25. 8. Tak neváhejte, kupujte losy a ty nevýherní registrujte. Dalším šťastným výhercem můžete být právě vy! Losy lze registrovat zasláním SMS nebo zdarma na pobočkách sázkové kanceláře FORTUNA. Více o registraci a výhrách na www.stiracilosy.cz.

Navíc na losech Divy světa se ještě skrývá hlavní výhra 6 000 000 korun a další peněžní výhry v celkové hodnotě přesahující 28 milionů!