Nikdy nepatřil mezi ty, kteří dávají své soukromí na odiv. O to víc všechny překvapilo, když se letos v lednu objevilo na sociálních sítích video, na němž herec leze úplně nahý z bazénu a říká: „Mám malého pinďoura, ale jsem šťastnej!” A nyní to korunoval tím, že v televizi přiznal před svou ženou Adélou Gondíkovou (47) problémy s erekcí!

Samé pochyby

„Chvilku jsem cvičil hormonální jógu, protože jsem měl pocit, že už se mi nikdy nepostaví. Kolem padesátky jsem měl takové období, kdy jsem začal pochybovat sám o sobě a tím začalo pochybovat celý moje tělo,” vyprávěl v Malostranské besedě během natáčení 7 pádů Honzy Dědka. A to nebylo všechno!

Zaskočená Adéla

„Někdo mi doporučil, že existuje hormonální jóga, při které vtahujete konečník a celé se to posiluje. Tak jsem si objednal cvičitelku. A zabralo to. Teď už mám na to jenom takový prášky. To ty ani nevíš,” obrátil se na překvapenou manželku. „Ne,” zmohla se Adéla jen na jednoslabičnou odpověď. Co na sebe rozjetý Langmajer ještě prozradil, můžete vidět dnes od 21:30 na Primě.

40 pilulek denně

Poté, co skončil s bohémským způsobem života, vrhnul se herec na otužování, půsty a zdravé stravování. K tomu prý zobe jednu pilulku za druhou. Například z natáčení v Ostravě si přivezl i životabudič pro muže a pro ženy. „Tobě jsem to přinesl taky a ještě jsi nesežrala ani jeden. A je to pro ženy těsně před přechodem. Já to jím pravidelně, protože si myslím, že mi to pomůže, jako ostatně asi čtyřicet pilulek denně,” říkal Langmajer Gondíkové. Ve velkém si kupuje i balíky čajů. „Vypadá to jako pytle od sena. Přesypává si to do dóziček a nadepisuje si je podle účelu, třeba spánek, nervy, varlata,” potvrdila Adéla.

VIDEO: Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky… 

Video
Video se připravuje ...

Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky… FTV Prima

Fotogalerie
25 fotografií