Půvabná plavovláska Bára Mottlová opět vyrazila k moři. Po půl roce od té poslední si tak dopřála další dovolenou – naposledy ukazovala své vnady na přelomu roku v Egyptě. „Už mi to taaak moc chybí… Jsem pořád v jednom kole, pracovně nasazená do plnejch… a i když mám s sebou práce dost, chci se teď týden věnovat hlavně sama sobě,“ svěřila se svým příznivcům na instagramu. Bára je totiž holka podnikavá, a tak se kromě modelingu věnuje například práci makléřky, či prodává vlastní řadu džínovin. Na jednom z posledních snímků od moře nyní ukázala nenalíčený obličej.

„Přírodní krása bez make-upu. Já to prostě zbožňuju... Moře, slunce, svítání na pláži, skvělý jídlo… Jasně, pobyt u moře je zdravá záležitost, ovšem pleť může docela trpět… a tak už se těším na další skvělý ošetření v mém milovaném kosmeťáku,“ prozradila followerům pravděpodobně v rámci placené propagace. Jenže i když je obvykle zdatnou influencerkou, co na sociální síti nabízí prakticky cokoliv, od limonád přes kosmetické produkty až po vysavače, tentokrát se slovy o přírodní kráse narazila.

VIDEO: Sexbomba Mottlová má novou kariéru: Doufá, že vydělá pořádný balík! 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Mottlová má novou kariéru: Doufá, že vydělá pořádný balík! Markéta Reinischová

Není tomu totiž tak dávno, kdy se pochlubila tím, že si nechala prodloužit vlasy, tedy na své mikádo naplést o dost delší lokny, jelikož „zatoužila po dlouhým háru, a jako správná ženská netrpělivá nechtěla tak dlouho čekat a dopřála si ho hned“, anebo ve svých instastories prakticky v přímém přenosu předvedla, jak si nechává aplikovat výplně rtů a zbavit se kruhů pod očima, díky nimž je na oné fotografii téměř k nepoznání. Nemluvě o použitém filtru, díky čemuž má pleť bez jakékoliv struktury. Však jí to také mnozí fanoušci píšou…

„Kdo to je?“ ptají se provokativně. „Já už jsem asi mimo, ale po stories o zvětšení rtů, maskování nedostatků na tváři... se tu bavíme o přírodní kráse? Ta má podle mého názoru jinou definici,“ přisadil si další. A pozor, mezi kritiky nejsou jenom ženy, aby se dalo říct, že v jejich případě jde čistě jenom o závist, ale i muži. „Opravdu krásná žena, jen si prosím nechte i rty bez té injektáže. Ty od přírody vypadají mnohem lépe,“ prosil ji jeden muž. „Ty rty jsou strašný, o přírodě se tu asi nemá cenu bavit,“ měl jasno druhý. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda Báře sluší více filtr... anebo botox.
Fotogalerie
80 fotografií