Půvabná Barbora Mottlová, která se během koronavirové pandemie nejprve nechala zaměstnat za kasou supermarketu a později se přeprofilovala na realitní makléřku, je ženou mnoha tváří. Nejenom, co se týče jejích divadelních a filmových rolí, kde jí zpravidla bývají svěřovány (a zcela po právu) role svůdných sexbomb, ale i v reálném životě. Často a s gustem mění svůj vzhled. Nyní se rozhodla zásadně proměnit svou image tím způsobem, že si nechala prodloužit kadeře. Teď je má skoro až do pasu! Díky tomu působí najednou docela jinak...

„Opět jsem zatoužila po dlouhým háru, a jako správná ženská netrpělivá jsem nechtěla tak dlouho čekat a dopřála si ho hned. A že chci taky to NEJ (jako každá), pořídila jsem si pravý přírodní vlásky,“ pochlubila se na instagramu, kde taky hned všem převedla svůj „new look“. Je sice trochu ironií, že pak coby influencerka propaguje přípravky na vlasy, ale sama se přitom pyšní napletenou hřívou, ovšem ruku na srdce, v tomto ohledu rozhodně není jediná. Takovýchto celebrit bychom jenom v tom našem tuzemském rybníčku našli hned několik. Kromě toho, Báře dlouhé lokny rozhodně sluší.

VIDEO: Bára Mottlová opět změnila profesi: Bude realitní makléřkou!

Video
Video se připravuje ...

Bára Mottlová opět změnila profesi: Bude realitní makléřkou! David Turek, Jan Jedlička

„Ty jsi kusanec,“ napsala jí například obdivně herečka a moderátorka Eva Decastelo (42). Samozřejmě se našli i tací, co zastávali názor, že v krátkém sestřihu měla větší šmrnc, a když si nechala udělat kudrlinky, vypadala pak jako panenka, nicméně takových názorů bylo minimum.

Svým lajkem ji ohodnotilo na 15 tisíc fanoušků i kolegů z umělecké branže, například muzikálová zpěvačka Eliška Ochmanová (32), herec Jan Antonín Duchoslav (55), známý z komedie Sněženky a machři (i jejího následného pokračování po 25 letech), či tanečník Marek Dědík (38), hvězda tanečné soutěže StarDance.

Fotogalerie
69 fotografií