Herečka se netají tím, že s režisérem Janem Hřebejkem (53) ji baví hrát. „Mám ráda nové výzvy a s Honzou Hřebejkem to jde prostě samo. Dotočili jsme Pozadí událostí a posunulo mě to herecky zase o kus dál,“ prozradila Blesku Hřebíčková s tím, že nyní žije bez filmu.

„Už jsem v šestém měsíci, takže už to na mně je vidět. Jsem už taková pomalejší. Mateřská se zase prodlužuje. Dítě je požehnání shůry, jsme za to rádi,“ svěřila se Petra, která se chce věnovat jen očekávanému potomkovi.

Proto také dala vale nabídce zahrát si ve filmu Ostrov, kde měla být partnerkou Jiřího Langmajera (54). Hřebíčkovou nahradila jiná blondýnka, kolegyně Jana Plodková (39).

Zda se jí narodí chlapeček, nebo konečně holčička, o tom Hřebíčková alias intelektuálka Soňa Kostková z dotočeného seriálu mluvit nechce.

„Je mi upřímně jedno, jestli to bude holčička, nebo kluk, hlavně, aby to bylo zdravé dítko, aby se děcka měla ráda a byla spokojená. Když to bude kluk, budou se dvěma raubíři velká parta a bude tam hodně testosteronu, a když to bude holčička, přijde element, který doplní něco, co v sestavě není,“ míní herečka, která s partnerem Matějem Dadákem (44) vychovává syny Šimona (5) a Mikuláše (3).

VIDEO: Petra Hřebíčková na premiéře Příliš osobní známost

Video
Video se připravuje ...

Petra Hřebíčková na premiéře Příliš osobní známost Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií